Οι ομάδες που έκαναν το πρώτο βήμα στα προημιτελικά

Πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα παιχνίδια της πρώτης φάσης των προημιτελικών του κυπέλλου β’ κατηγορίας.

Handball Club Tσερίου, Χαρ. Πεττεμερίδης, ΑΟ Αραδίππου και Cablenet Πανελλήνιος ήταν οι ομάδες που έκαναν το πρώτο βήμα, με τις προκρίσεις να κρίνονται οριστικά στις ρεβάνς.

Το Handball Club Tσερίου κέρδισε με 27-25 (ημίχρονο 14-12) την Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας. Εννέα γκολ για τους νικητές είχε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ενώ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε επτά ο Αλέξανδρος Κρούπερ Άδωνης.

Η ομάδα του Χαρ. Πεττεμερίδης επικράτησε εκτός έδρας του ΘΟΪ Αυγόρου με 26-23 (ημίχρονο 13-11), έχοντας πρώτους σκόρερ τους Βασίλη Ζερτάλλη και Δημήτρη Ταρτίο με εννέα και οκτώ γκολ αντίστοιχα.

O Απόλλων Αγ. Παύλου πήρε διπλό επί του ΑΟ Αραδίππου με 36-29 (ημίχρονο 17-16). Για τους νικητές δέκα γκολ είχε ο Στέφανος Φτερακίδης, ενώ πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Κωνσταντίνος Χαραλάμπους των γηπεδούχων.

O Cablenet Πανελλήνιος κέρδισε του Ν. Ατρόμητοι Αγ. Τριμιθιάς με 24-21 (ημίχρονο 10-8). Πρώτοι σκόρερ στον αγώνα, με επτά τέρματα, ήταν ο Μάριο Αμπου Νασσάρ των νικητών και ο Νταβίντ Γκαρσία των φιλοξενουμένων.

Πρώτοι Αγώνες

Handball Club Tσερίου – Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας 27-25

ΘΟΪ Αυγόρου – Χαρ. Πεττεμερίδης 23-26

ΑΟ Αραδίππου – Απόλλων Αγ. Παύλου 29-36

Cablenet Πανελλήνιος – Κ.Ν. Ατρόμητοι Αγ. Τριμιθιάς 24-21