ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΧ

Αγαπητοί φίλοι/ες,

Σας καλωσορίζουμε στην νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης. Σε αυτό τον νέο ηλεκτρονικό ιστότοπο, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε οτιδήποτε αφορά τον χώρο της χειροσφαίρισης τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Η επίσημη ιστοσελίδα Χειροσφαίρισης στην Κύπρο δημιουργήθηκε εδώ και μερικά χρόνια μέσα στα πλαίσια των ραγδαίων εξελίξεων στον τομέα της τεχνολογίας και τον κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Ο αρχικός στόχος δημιουργίας της σελίδας ήταν να υπάρχει συνεχής και άμεση ενημέρωση για τα γεγονότα και τις εξελίξεις εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων, χωρίς όμως να παραλείπεται η χρήση της τεχνολογίας η οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει άμεση και γρηγορότερη ενημέρωση τόσο στους αθλητές όσο και στους φιλάθλους.

Παράλληλα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες μια νέα συντονισμένη προσπάθεια, με την σύσταση μιας νέας Επιτροπής Προώθησης του αθλήματος που έχει ως ένα και μοναδικό στόχο να αναδείξει και να αναβαθμίσει το άθλημα της χειροσφαίρισης στην Κύπρο.

Η επίσκεψη σας στην νέα μας ιστοσελίδα είναι μια χειρονομία που μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας αλλά παράλληλα μας προσδίδει και περισσότερες ευθύνες για πληρέστερη ενημέρωση σας, μέσα από μια διαδικασία συνεχούς εμπλουτισμού του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας.

Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας.

Με εκτίμηση,

Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας

lottas2