Παρέμειναν ίδια τα δεδομένα μετά το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής

Αναλλοίωτη παραμένει η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, με τα CyView Λατσιά και την Ε.Ν. Αθηένου να μένουν στην ισοπαλία 22-22 (ημίχρονο 14-12), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

‘Ετσι, τα CyView Λατσιά ναι μεν έχασαν τον πρώτο τους βαθμό στη φετινή περίοδο, όμως διατηρούν τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την Ε.Ν. Αθηένου. Η πρώτη έχει 25 βαθμούς και η δεύτερη 21.

Η Άντζελα Ντιμιτρίεβιτς της ομάδα των Λατσιών ήταν πρώτη σκόρερ στο παιχνίδι με έξι γκολ, ενώ η συμπαίκτριά της Βάσω Ιωάννου πέτυχε πέντε. Ισάριθμα είχαν από πλευράς των φιλοξενουμένων η Μαρία Πυρογιάτη και η Στάλω Ιακώβου.

Ο ΑΟ Αραδίππου κέρδισε εντός έδρας με 27-23 (ημίχρονο 13-12) τον Cablenet Πανελλήνιο και έφθασε τους 12 βαθμούς, πλησιάζοντας στους δύο την σημερινή αντίπαλό της που έχει 14 βαθμούς. Για την νικήτρια ομάδα έξι γκολ είχαν Άντρη Αβραάμ και Άντρια Αντωνίου, ενώ πρώτες σκόρερ στο παιχνίδι ήταν από πλευράς της ομάδας της Λευκωσίας οι Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου και Έλενα Μιράχη με εννέα και οκτώ γκολ αντίστοιχα.

Στον αγώνα των κάτω διαζωμάτων ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου επικράτησε με 24-7 του Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς κι έφθασε τους τέσσερις βαθμούς, με την αντίπαλό του να μένει στους δύο. Έξι γκολ πέτυχε για τις νικήτριες η Χριστίνα Γεωργιάδου, ενώ την ακολούθησαν με πέντε η Καλομοίρα Καδή και με τέσσερα η Ραφαέλλα Στυλιανίδη. Τέσσερα είχε για τους φιλοξενούμενους και η Άντρεα Αντωνίου.

Αποτελέσματα – 13η Αγωνιστική

Mαυρομμάτης Αγ. Παύλου – K.Ν. Αγ. Τριμιθιάς 24-7

CyView Λατσιά – Ε.Ν. Αθηένου 22-22

ΑΟ Αραδίππου – Cablenet Πανελλήνιος 27-23

Βαθμολογία (Σε 13 Αγώνες)

  1. CyView Λατσιά 25
  2. Ε.Ν. Αθηένου 21
  3. Cablenet Πανελλήνιος 14
  4. ΑΟ Αραδίππου 12
  5. Mαυρομμάτης Αγ. Παύλου 4
  6. Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς 2