Κέρδισαν το ντέρμπι κι άνοιξαν τις αποστάσεις τα CyView Λατσιά

Τα CyView Λατσιά πήραν και το δεύτερο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στην Ε.Ν. Αθηένου και ξεχώρισαν πλέον στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, μετά από ένα παιχνίδι στο οποίο οι δυο ομάδες διαφήμισαν το χάντμπολ, με την εξαιρετική τους παρουσία και τον ανταγωνισμό μέχρι το τέλος.

Τα CyView Λατσιά επικράτησαν με 27-25, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο τέλος του πρώτου τριανταλέπτου οι γηπεδούχοι είχαν προβάδισμα 13-12.

Με τη νίκη αυτή τα CyView Λατσιά έφθασαν τους 16 βαθμούς, διατηρώντας το αήττητό τους μετά από οκτώ αγώνες, αφήνοντας τέσσερις βαθμούς πιο πίσω την Ε.Ν. Αθηένου (12β.).

Άντζελα Ντιμιτρίεβιτς και Άννα Μαρία Εκατερινέσκου των νικητών ήταν οι πρώτες σκόρερ στον αγώνα, πετυχαίνοντας αμφότερες από οκτώ γκολ, ενώ έξι είχε η συμπαίκτριά τους Μαρία Λαβρεντίεβα, καθώς και η Βαρβάρα Φιάκκου των γηπεδούχων.

Δείτε εδώ όλο τον αγώνα που μεταδόθηκε από το Alfasports.TV: https://www.youtube.com/watch?app=desktop…

—-
Διπλό σημειώθηκε και στο άλλο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (14/01) , καθώς ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου πήρε τους πρώτους βαθμούς του στη φετινή σεζόν κερδίζοντας εκτός έδρας με 24-18 (ημίχρονο 13-7) του Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς, με τις δυο ομάδες να ισοβαθμούν πλέον στους δυο βαθμούς. Περισσότερα γκολ για την νικήτρια ομάδα πέτυχε η Ραφαέλλα Στυλιανίδη που είχε εφτά τέρματα, ενώ πρώτη σκόρερ του αγώνα με οκτώ γκολ ήταν η Άντρεα Αντωνίου των γηπεδούχων με οκτώ γκολ.

Το τρίτο παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας (15/01, 21:00) στο Κοινοτικό Αγίου Δομετίου, όπου θα αναμετρηθούν ο Cablenet Πανελλήνιος με τον ΑΟ Αραδίππου.

Με εντός έδρας νίκη του Cablenet Πανελλήνιου με 26-19 (ημίχρονο 12-11) επί του ΑΟ Αραδίππου ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (15/01) η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών. Η ομάδα της Λευκωσίας είναι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, δυο πίσω από την Ε.Ν. Αθηένου και έξι από την πρωτοπόρο CyView Λατσιά. Στους έξι βαθμούς και την τέταρτη θέση βρίσκεται ο ΑΟ Αραδίππου. Με 12 γκολ πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου των νικητών, ενώ για την φιλοξενούμενη ομάδα εφτά πέτυχε η Μαργαρίτα Ευθυμίου.

Αποτελέσμα – 8η Αγωνιστική

Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς – Mαυρομμάτης Αγ. Παύλου 18-24

Ε.Ν. Αθηένου – CyView Λατσιά 25-27

Cablenet Πανελλήνιος – ΑΟ Αραδίππου 26-19

 

Βαθμολογία (Σε 8 Αγώνες)

  1. CyView Λατσιά 16
  2. Ε.Ν. Αθηένου 12
  3. Cablenet Πανελλήνιος 10
  4. ΑΟ Αραδίππου 6
  5. 5. Mαυρομμάτης Αγ. Παύλου 2
  6. Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς 2