Ασταμάτητα τα CyView Λατσιά, νίκες και για Ε.Ν.Αθηένου, ΑΟ Αραδίππου

Συνεχίζουν την αήττητή πορεία τους τα CyView Λατσιά που πέτυχαν άλλη μία νίκη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών. Νικηφόρα συνέχισαν επίσης Ε.Ν. Αθηένου και ΑΟ Αραδίππου.

Τα CyView Λατσιά κέρδισαν εκτός έδρας με 30-25 (ημίχρονο 10-13) τον Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου, με πρώτη σκόρερ την Teodora Savic Chetinkol με δέκα γκολ, ενώ από πλευράς των γηπεδούχων πέτυχε οκτώ η Ραφαέλα Στυλιανίδου.

Διπλό πέτυχε και η Ε.Ν. Αθηένου επί του Cablenet Πανελλήνιου με 30-23 (ημίχρονο 15-12). Πρώτη σκόρερ του παιχνιδιού ήταν η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου με 14 τέρματα, ενώ από πλευράς των νικητών περισσότερα γκολ, και συγκριμένα εφτά, πέτυχε η Στάλω Ιακώβου.

Ο ΑΟ Αραδίππου επικράτησε εντός έδρας με 27-17 (ημίχρονο 15-10) του K.Ν. Αγ. Τριμιθιάς, με την Άντρια Αντωνίου να πετυχαίνει δέκα γκολ και την Άντρεα Αντωνίου των φιλοξενουμένων να έχει έξι.

Στη βαθμολογία τα CyView Λατσιά έχουν το απόλυτο των βαθμών (18β.), με την Ε.Ν. Αθηένου να ακολουθεί τέσσερις βαθμούς πιο πίσω (14β). Την πρώτη τριάδα κλείνει ο Cablenet Πανελλήνιος (10β.).

Από εκεί και πέρα, στους οκτώ είναι ο ΑΟ Αραδίππου και στις δυο τελευταίες θέσεις είναι ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου και το Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς έχοντας από δυο βαθμούς.

Πρόγραμμα – 9η Αγωνιστική

Cablenet Πανελλήνιος – Ε.Ν. Αθηένου 23-30

Mαυρομμάτης Αγ. Παύλου – CyView Λατσιά 25-30

ΑΟ Αραδίππου – K.Ν. Αγ. Τριμιθιάς 27-17

Βαθμολογία (Σε 9 Αγώνες)

  1. CyView Λατσιά 18
  2. Ε.Ν. Αθηένου 14
  3. Cablenet Πανελλήνιος 10
  4. ΑΟ Αραδίππου 8
  5. Mαυρομμάτης Αγ. Παύλου 2
  6. Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς 2