Κυπριακός θρίαμβος με ΑΠΟΕΛ και Ladiez σε τουρνουά beach handball στη Βουλγαρία

Κυπριακές πρωτιές τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες στο διεθνές τουρνουά Beach Handball στο Nessebar της Βουλγαρίας, που διεξήχθη το τριήμερο 3-5 Ιουνίου.

Στους Άνδρες ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στον τελικό μετά από τέσσερις νίκες στις δύο πρώτες ημέρες της διοργάνωσης επικρατώντας στον τελικό με 2-1 της τοπικής NSA. Μετά τις δύο περιόδους της κανονικής διάρκειας το παιχνίδι ήταν 1-1 και ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτι. Με τον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκαν οι Μάριος Γεωργιάδης, Χρίστος Γεωργίου, Άγγελος Λεωνίδου, Νικόλας Σέντερ, Στέφανος Στεφάνου, Χαράλαμπος Παπατρύφωνος, Ανδρέας Στυλιανού, Νικηφόρος Χαραλάμπους, και Λεωνίδας Χατζηαντώνης.

«Ευχαριστώ τον ΑΠΟΕΛ που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι προπονητής της ομάδας. Την Ισαβέλλα Τύμβιου και τον Γιώργο Κρασιά χωρίς τους οποίους δεν θα ήμασταν εδώ. Τους αθλητές που έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Ευχαριστώ και την Sabbianco Properties, χορηγό αυτής της προσπάθειας» δήλωσε μετά τον τελικό ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Άντρος Σοφοκλέους.

Στις Γυναίκες οι Beach Handball Ladiez κέρδισαν και τους έξι αγώνες που έδωσαν και κατέλαβαν πανηγυρικά την πρώτη θέση μπροστά από την Εθνική U18 της Ουκρανίας. Με το τέλος του τελευταίου αγώνα τα κορίτσια το γιόρτασαν με τη ψυχή τους στους ρυθμούς τελευταίας επιτυχίας του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Με την ομάδα των Ladiez αγωνίστηκαν οι Έλενα Βραχίμη, Μαλβίνα Ηλία, Βάσω Ιωάννου, Γεωργία Κκαϊλα, Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου, Άντζελα Ντιμιτρίεβιτς, Μάγδα Παπά και Άντρια Τάκη, ενώ χρέη προπονητή – συνοδού εκτελούσε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.