Σήκωσε την κούπα του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Β’ κατηγορίας ο Απόλλων Αγ. Παύλου

Ο Απόλλων Αγίου Παύλου κατέκτησε το Κύπελλο ΟΠΑΠ Β’ Κατηγορίας, κερδίζοντας 24-21 το μαχητικό «Χαράλαμπο Πεττεμερίδη», στον τελικό του Final-4 o οποίος έγινε την Κυριακή (07/4) στο κλειστό του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και αντάμειψε τους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 9-11 για την ομάδα του «Χαράλαμπου Πεττεμερίδη».

Πρώτος σκόρερ του τελικού και MVP του Final-4 o Στέφανος Φτερακίδης που έβαλε εννέα γκολ στον τελικό και άλλα τόσα στον ημιτελικό με τον Cablenet Πανελλήνιο (31-24).

Για τον «Χαράλαμπο Πεττεμερίδη» , που στον ημιτελικό είχε αποκλείσει την Ομόνοια Αγίας Βαρβάρας (24-14), πρώτος σκόρερ στον τελικό ήταν ο Μάριος Τσεριώτης με επτά γκολ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πορεία του Απόλλων Αγίου Παύλου προς τον τίτλο ξεκίνησε με μία εντυπωσιακή πρόκριση καθώς ήταν η ομάδα που απέκλεισε στα προημιτελικά την πρωτοπόρο και αλάνθαστη του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας ομάδα του ΑΟ Αραδίππου (13 νίκες σε ισάριθμους αγώνες), κερδίζοντας την 36-29 εκτός έδρας και παίρνοντας την πρόκριση με ήττα 30-28 στην έδρα του.