Για μεγάλη ανατροπή η Εθνική Ανδρών απέναντι στο Βέλγιο

Με την πλάτη στον τοίχο μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, η Εθνική Ανδρών Χάντμπολ υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (13/01), στις 17:00, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία» το Βέλγιο, για το δεύτερο σκέλος των αναμετρήσεων του Promotion Round του EHF Euro 2026.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΡΙΚ HD. Χορηγός της μετάδοσης είναι η Sabbianco Properties και Χορηγός του αγώνα η Pissis LTD.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε κάνει πολύ καλή εμφάνιση στο Βέλγιο στο πρώτο ημίχρονο, όμως οι γηπεδούχοι ξέφυγαν στο δεύτερο ημίχρονο παίρνοντας τη νίκη με 30-18.

Το σκορ καθιστά τους αντιπάλους ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση, όμως από τη στιγμή που τα όνειρα δεν απαγορεύονται, η ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου θα επιδιώξει να πετύχει την μεγάλη ανατροπή.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα που θα εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης θα παίξει στον τελευταίο γύρο πριν από την τελική φάση της διοργάνωσης.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μάρκο Μπόριτσιτς και Ντεγιάν Μάρκοβιτς από τη Σερβία και παρατηρητής της διαιτησίας ο Γκεργκέλι Βατάι από την Ουγγαρία.