Oι πρώτες νίκες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β’ κατηγορίας

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β’ κατηγορίας 2023-24.

Νικηφόρα ξεκίνησαν ΑΟ Ανθούπολης, Cablenet Πανελλήνιος, Χαρ. Πεττεμερίδης, Handball Club Τσέρι και ΑΟ Αραδίππου. Σημειώθηκαν τέσσερις εντός έδρας νίκες και ένα διπλό.

Στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής, ανάμεσα στον AO Aραδίππου που στην περσινή χρονιά διεκδίκησε μέχρι το τέλος την άνοδο και τον Απόλλων Αγ. Παύλου που είχε φθάσει μέχρι την τελική τετράδα του κυπέλλου, ο ΑΟ Αραδίππου κέρδισε εντός έδρας με 26-24 (ημίχρονο 16-10), με τον Κωνσταντίνο Χαραλάμπους να πετυχαίνει εννέα τέρματα. Ισάριθμα σημείωσε και ο Στέφανος Φτερακίδης για την ομάδα του Αγίου Παύλου.

Εντός έδρας νίκη και για το Handball Club Τσέρι με 28-26 σε βάρος της Ομόνοιας Αγ. Βαρβάρας, σε αγώνα που στο ημίχρονο ήταν στην ισοπαλία 11-11. Για τους νικητές εφτά γκολ πέτυχε ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ενώ για το συγκρότημα της Αγίας Βαρβάρας είχε έξι ο Σπύρος Καμπούρης.

Η ομάδα του Χαρ. Πεττεμερίδης νίκησε με 23-18 (ημίχρονο 12-5), με πρώτο σκόρερ τους Πάρη Κυνηγό και Βασίλη Ζερτάλη με πέντε τέρματα, ενώ για τους φιλοξενούμενους είχαν τέσσερα οι Παρασκευάς Καρύος και Αντώνης Αντωνίου.

Στο ένα τέρμα κρίθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον ΑΟ Ανθούπολης και το Κ.Ν. Ατρόμητος Αγ. Τριμιθιάς, με νικήτρια την ομάδα της Ανθούπολης με 29-28 (ημίχρονο 16-14). Για τους νικητές επτά τέρματα είχε ο Σωτήρης Καρακωστή, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Αντρέας Τσαγγάρης των φιλοξενούμενων με 11 τέρματα.

Το μοναδικό διπλό της αγωνιστικής σημείωσε ο Cablenet Πανελλήνιος που νίκησε με 27-20 (ημίχρονο 13-10) τα Cyview Λατσιά, με τον Μάριο Απου Νασσάρ να σημειώνει επτά τέρματα.

Αποτελέσματα – 1η αγωνιστική

ΑΟ Ανθούπολης – Κ.Ν. Ατρόμητος Αγ. Τριμιθιάς 29-28

Cyview Λατσιά – Cablenet Πανελλήνιος 20-27

Χαρ. Πεττεμερίδης – ΘΟΪ Αυγόρου 23-18

Handball Club Τσέρι – Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας 28-26

ΑΟ Αραδίππου – Απόλλων Αγ. Παύλου 26-24