Μόνος αήττητος ο Παρνασσός, μετά την 5η αγωνιστική

Ο Παρνασσός συνεχίζει ως η μοναδική αήττητη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ, καθώς επικράτησε του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου στο ντέρμπι κορυφής της 5ης αγωνιστικής, κατά την οποία επικράτησαν οι τέσσερις ομάδες που αγωνίζονταν στην έδρα τους.

Ο Παρνασσός έκτισε στην επιτυχία του από το πρώτο ημίχρονο, οπότε και προηγήθηκε με 12-8 και κράτησε τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο με τελικό σκορ 21-19.

Η ομάδα του Στροβόλου παραμένει αήττητη και έφθασε τους οκτώ βαθμούς, ενώ στους έξι είναι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο που έχασε τους πρώτους του βαθμούς. Έξι τέρματα για τους νικητές πέτυχε ο Βασίλης Δημοσθένους, ενώ τα περισσότερα γκολ του αγώνα πέτυχε ο Δημήτρης Γιαννόπουλλος των φιλοξενουμένων που σημείωσε εφτά.

Έτσι η ομάδα του Στροβόλου έφθασε τους οκτώ βαθμούς, αφήνοντας στους έξι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, που πλέον ισοβαθμεί με τη Sabbianco Aνόρθωση, η οποία σε εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς πήρε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της με σκορ 43-17.

Έναν βαθμό πιο πίσω, στους πέντε, είναι ο ΑΠΟΕΛ, που κέρδισε, εντός έδρας, την ΕΝΑΒ με 27-21 (ημίχρονο 14-7), ενώ τη δεύτερη φετινή του νίκη πανηγύρισε και ο Προοδευτικός νικώντας με 29-21 (ημίχρονο 14-8).

Αποτελέσματα – 5η αγωνιστική

Παρνασσός – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 21-19

Προοδευτικός – Μαυρομάττης Αγ. Παύλου 29-21

Sabbianco Ανόρθωση – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 43-17

ΑΠΟΕΛ – ΕΝΑΒ 27-21

Βαθμολογία (Σε 4 Αγώνες)

  1. Παρνασσός                     8 βαθμοί
  2. Sabbianco Aνόρθωση           6
  3. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιo 6
  4. ΑΠΟΕΛ           5
  5. Προοδευτικός 4
  6. ΕΝΑΒ                     2
  7. ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 1
  8. Μαυρομάττης Αγ. Παύλου 0