Πήρε το Super Cup Γυναικών η Ε.Ν. Αθηένου

H E.N. Aθηένου πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο για τη σεζόν 2023-24 στο Χάντμπολ γυναικών, μετά τη νίκη της με 40-33 επί του Cablenet Πανελληνίου στον αγώνα του Super Cup που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο στάδιο του Παρνασσού «Κυριάκος Πίσσης» στον Στρόβολο.

Αυτός είναι ο δεύτερος τίτλος στη συγκεκριμένη διοργάνωση για την ομάδα της Αθηένου, αφού είχε κατακτήσει το τρόπαιο και το 2021.

Η νταμπλούχος των τελευταίων δύο χρόνων προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 23-15 κόντρα στην ανταγωνιστική ομάδα του Πανελληνίου και ολοκλήρωσε τη νίκη της στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρώτη σκόρερ στο παιχνίδι του 28oυ Super Cup ήταν η Μάγδα Παπά που σκόραρε 24 τέρματα, ενώ για το συγκρότημα της Λευκωσίας 15 γκολ πέτυχε η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου.

Ε.Ν. Αθηένου (Aπόστολος Μιχαήλ): Π. Φιάκκου 4, Πυρογιάτη 3, Γαστρινάκη 7, Ιερίδου, Β. Φιάκκου, Ρ. Κατσιαρή, Κ. Καδή 1, Γαβρίλα 1, Ιακώβου, Μ. Καδή, Toύμπα, Χριστοφή, Καρακίτη, Τ. Κατσιαρή, Χάσου, Παπά 24

Cablenet Πανελλήνιος (Γιάννος Ιωάννου): Tσαρτανασίδου 1, Επιφανείου, Μιχαηλίδη, Κυπριανίδη, Νικολοπούλου, Τριπατέα, Έλληνα 4, Αντωνίου 7, Κυριακίδου, Αγαμέμνωνος, Καλογήρου, Μαμμίδου, Τσαγγάρη 2, Μιράχη 4, Παπακυριακού, Κωνσταντινίδου 15