Messogios Beach Handball Cyprus Tournament το διήμερο 8-9 Ιουλίου στις Φοινικούδες

Με τη συμμετοχή δέκα ομάδων, έξι στην κατηγορία των ανδρών και τεσσάρων σε αυτή των γυναικών, πραγματοποιείται το διήμερο 8-9 Ιουλίου το ΕΒΤ στις Φοινικούδες της Λάρνακας, το οποίο αποτελεί παράλληλα και το πρώτο σκέλος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Μπιτς Χάντμπολ.

Το τουρνουά διοργανώνει η Premark – Public Relations Marketing & Business Solutions και η Βασία Μέζου Interior, βρίσκεται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης και είναι εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (ΕΒΤ).

Στην ανδρική κατηγορία θα λάβουν μέρος οι εξής ομάδες: Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, ΑΠΟΕΛ, Πίσσης 1, Πίσσης 2, Sains-Αγίων Τριμιθιάς και Αραδίππου Warrios.

Στη γυναικεία κατηγορία θα συμμετάσχουν οι Ladiez, Ομόνοια, Αγίοι Τριμιθιάς και οι Αραδίππου Fighters.

Η κλήρωση για τους αγώνες της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί της Πέμπτης (06/07) και θα μεταδίδεται από το Instagram της διοργάνωσης. Οι αγώνες θα μεταδίδονται από το κανάλι της διοργάνωσης στο Youtube (εδώ). Σημειώνεται ότι η κλήρωση θα γίνει στο Ολυμπιακό Μέγαρο και όσες ομάδες επιθυμούν μπορούν να στείλουν εκπρόσωπό τους για να τις αντιπροσωπεύσει.

Στο τουρνουά θα υπάρχουν δυο ευρωπαϊκοί παρατηρητές για να βαθμολογήσουν το τουρνουά. Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα υπάρχει Dj, ενώ έχουν διευθετηθεί χώροι υπό σκιά ώστε να μπορεί ο κόσμος να το παρακολουθήσει. Eπίσης, οι διοργανωτές θα δίνουν μόνο για τους αθλητές δωρεάν νερά (χορηγία της εταιρείας Βίκος), μεσημεριανό γεύμα ένα tortilla wrap κοτόπουλο (χορηγία της εταιρείας BigBadWolf) και σνακ φρούτων (χορηγία της εταιρείας Alion).

Instagram: https://www.instagram.com/mbhtcy/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Facebook: https://www.facebook.com/MBHcyprus

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-rCnlLCP0KupVnFGsUQvtQ

Ο event manager Αλέξανδρος Πελεταίος μίλησε πριν από τη διεξαγωγή του στον ΣΠΟΡ FM 95 και τον δημοσιογράφο Πέτρο Παπαγιώργη. Aκούστε πιο κάτω όσα ανάφερε: