Με πολύτιμες εμπειρίες επιστρέφουν από τη Βοσνία τα CyView Λατσιά

Για 19η φορά από το 1996 η ιστορική ομάδα των CyView Λατσιών συμμετείχε στα κύπελλα Ευρώπης στο Χάντμπολ γυναικών. Τις προηγούμενες ημέρες αντιμετώπισε την ZRK Borac σε διπλούς αγώνες στη Μπάνια Λούκα για το β’ γύρο του EHF European Cup, τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Με τους δύο αυτούς αγώνες έφτασε τις 38 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Η δευτεραθλήτρια Κύπρου μπορεί να αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με δύο ήττες, ωστόσο, οι παίκτριες της αποκόμισαν σπουδαίες εμπειρίες που θα τις συνοδεύσουν στην εξέλιξη της καριέρας τους. Ιδιαιτέρως οι έφηβες που αγωνίστηκαν καθώς στους αγώνες έπαιξαν πέντε κορίτσια 13-16 χρόνων.

Στο δεύτερο αγώνα που έγινε την Κυριακή (09/10) η κυπριακή ομάδα έχασε με 38-21 (16-9 ημίχρονο) με την Εκατερινέσκου να βάζει 6 γκολ, την Ηλία 5 και την Σολέα 4. Το πρώτο παιχνίδι την Παρασκευή (07/10) είχε λήξει με 41-17 υπέρ των γηπεδούχων. Συνολικά στους δύο αγώνες Εκατερινέσκου και Σολέα έβαλαν από 11 γκολ και η Ηλία πρόσθεσε ακόμα 8. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Χρίστου (τ), Χαριλάου (τ), Κολιαντρή (τ), Βραχίμη, Αγαθαγγέλου, Φλοκκά, Αβραάμ, Ανδρέου, Παύλου, Πατσαλή και Παναγιωτάκη.

Εξ αρχής το έργο της ομάδας των CyView Λατσιών ήταν εξαιρετικά δύσκολο αφού για επαγγελματικούς λόγους δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Ντιμιτρίεβιτς, Ιωάννου και Καντόρ.