Νίκες για ΕΝ Αθηένου και ΑΟ Αραδίππου

Με την ΕΝ Αθηένου και τον ΑΟ Αραδίππου να προχωρούν με νίκες συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα Γυναικών στο Χάντμπολ. Η αναμέτρηση ΑΣ Λατσιά – Πανελλήνιος αναβλήθηκε λόγω μη διαθεσιμότητας του γηπέδου. Για τον ίδιο λόγο εκκρεμεί και ο αγώνας Πανελλήνιος – ΕΝ Αθηένου από την 6η Αγωνιστική.

Στο παιχνίδι που έγινε την Κυριακή (19/12) η ομάδα της Αθηένου είχε εύκολο έργο απέναντι στον Προοδευτικό τον οποίο και κατέβαλε με 39-18. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 18-9. Για τις νικήτριες η Παπά έβαλε 18 (!) γκολ, ενώ 9 πρόσθεσε για τις φιλοξενούμενες η Εβελίνα – Στεφανία Παύλου.

Το Σάββατο (18/12) ο ΑΟ Αραδίππου ως τυπικά φιλοξενούμενος (το παιχνίδι έγινε στην Αραδίππου) κέρδισε με 33-20 τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς (20-9 ημίχρονο). Η ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς κατέβηκε στον αγώνα μόνο με έξι παίκτριες. Πρώτη σκόρερ η Τούμπα με 10. Η Άντρια Αντωνίου έβαλε 14 για τις νικήτριες.

Το έτος ολοκληρώνεται την Τετάρτη (22/12 – 20:00) με το εξ αναβολής ντέρμπι ΕΝ Αθηένου – ΑΣ Λατσιά. Οι δύο ομάδες εχουν το απόλυτο νικών έως τώρα στους πέντε αγώνες που έχουν δώσει έως τώρα.