KOX

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Συγχαρητήρια στην Sabbianco Ανόρθωση

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης συγχαίρει θερμά τους αθλητές, τους προπονητές και τους διοικούντες την Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου, για την επική πρόκριση στους «16» του EHF European Cup.

Μια μεγαλειώδη πρόκριση με δύο «καθαρές» νίκες απέναντι στην πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος. Μια πρόκριση σημαντική για αθλητικούς και για άλλους λόγους, που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί.

Η επιτυχία της Sabbianco Ανόρθωσης Αμμοχώστου μας γεμίζει υπερηφάνεια τόσο για το σπουδαίο επίτευγμα που έχει επιτύχει όσο και για την πρόοδο του αθλήματος στην Κύπρο, η οποία πιστοποιείται μέσα από τις διεθνείς επιτυχίες των ομάδων μας.

Ευχόμαστε η φετινή ονειρική πορεία της Sabbianco Ανόρθωσης Αμμοχώστου στο EHF European Cup, να έχει και συνέχεια.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης μέσω επιστολής συνεχάρη τον πρόεδρο της Sabbianco Ανόρθωσης Αμμοχώστου κ. Ανδρέα Ανδρέου για τις εξαιρετικές εμφανίσεις και την πρόκριση.

– τέλος –

Συγχαρητήριες επιστολές για την επιτυχία της Sabbianco Ανόρθωσης εξέδωσαν ο ΚΟΑ και ο ΑΠΟΕΛ : 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΑ

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά την ανδρική ομάδα χάντμπολ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου για την πανηγυρική πρόκριση της στους 16 του EHF European Cup, μετά τη μεγαλειώδη νίκη της 36-25 και στον επαναληπτικό με αντίπαλο την Τουρκική Beykoz Bld.

H Ανόρθωση Αμμοχώστου πέτυχε έναν άθλο με πολύπλευρες διαστάσεις που τιμά και προβάλλει την ίδια την ομάδα, το κυπριακό χάντμπολ και τον κυπριακό αθλητισμό γενικότερα.

Ο ΚΟΑ απευθύνει τα ειλικρινή του συγχαρητήρια στη διοίκηση, στην τεχνική ηγεσία και τους χειροσφαιριστές της ομάδας και τους εύχεται ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια των υποχρεώσεων τους, ενώ τονίζει ότι θα συνεχίσει να τους προσφέρει ηθική και οικονομική στήριξη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΕΛ

Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ συγχαίρει την ομάδα χειροσφαίρισης της Ανόρθωσης Αμμοχώστου για την πανάξια και ιστορική πρόκρισή της επί της τουρκικής Beykoz στους 16 του EHF European Cup.

Η αξία της επιτυχίας αυτής γίνεται ακόμη μεγαλύτερη δεδομένου του αντιπάλου και του τρόπου με τον οποίο επιτεύχθηκε, αφού της χθεσινής νίκης-πρόκρισης προηγήθηκε το νικηφόρο πέρασμα της ομάδας της Αμμοχώστου από την Κωνσταντινούπολη πριν από μία βδομάδα.

Είναι μια πρόκριση που κατ’ εμάς κάνει περήφανη, όχι μόνο την οικογένεια της Ανόρθωσης, αλλά ολόκληρο το φίλαθλο κοινό των Ελλήνων της Κύπρου και τον αθλητισμό της χώρας μας στο σύνολό του.

Υ.Γ.: Χώμα που περπάτησα γη που νοσταλγώ, χώμα που μ’ ανάστησες Αμμόχωστος!

Η Απάντηση της Ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης στον ΑΠΟΕΛ

Ευχαριστούμε το σωματείο ΑΠΟΕΛ για τα συγχαρητήρια. Δεν κέρδισε μόνο η Ανόρθωσις, κέρδισε η Κύπρος! 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου (ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ) Δημόσια ΛΤΔ συγχαίρει την ομάδα χειροσφαίρισης του συλλόγου για την περήφανη νίκη με 36-25 επί της Μπεικόζ Τουρκίας και την πρόκριση στον επόμενο γύρο του EHF European Cup