Πρωταθλήτριες χειμώνα οι Λατσιώτισσες

Με επιβλητική, εκτός έδρας νίκη 26-19 επί της ΕΝ Αθηένου τα CyView Λατσιά εξασφάλισαν τον άτυπο τίτλο της Πρωταθλήτριας Χειμώνα, καθώς με την ολοκλήρωση του α’ γύρου του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών βρίσκονται στην πρώτη θέση και θα κάνουν Χριστούγεννα στην κορυφή.

Με επτά γκολ η Κωνσταντινίδου και έξι η Ντιμιτρίεβιτς ήταν τα πρώτα βιολιά για την ομάδα του Απόστολου Μιχαήλ. Συγκλονιστική η Παπά έβαλε 11 από τα 19 γκολ της ομάδας της Αθηένου. Η ομάδα των Λατσιών ήταν οδοστρωτήρας στο α’ ημίχρονου όπου προηγήθηκε 15-7, σκορ από το οποίο δεν μπόρεσε να επιστρέψει η ομάδα του Γιάννου Ιωάννου, που με επιμέρους σκορ 12-11 κέρδισε το β’ ημίχρονο.

Στον άλλο αγώνα της αγωνιστικής που έγινε την Κυριακή (20/12) ο ΑΟ Αραδίππου πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη κερδίζοντας τον Πανελλήνιο με 24-22 (σκορ ημιχρόνου 12-11). Η Άντρια Αντωνίου έβαλε επτά γκολ για την ομάδα της Αραδίππου, ενώ από πέντε είχαν οι Ευαγγελίδου και Ζήνωνος. Έξι γκολ για τον Πανελλήνιο σημείωσε η Fratila.

– Ρεπό είχε ο Προοδευτικός Πάφου.

Πλέον υπάρχει η διακοπή λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και η επάνοδος στη δράση είναι προγραμματισμένη για 9-10 Ιανουαρίου 2021.

Με το τέλος του α’ γύρου εκκρεμούν οι αγώνες Προοδευτικός – ΑΟ Αραδίππου και ΕΝ Αθηένου – Προοδευτικός, που είχαν αναβληθεί λόγω των περιορισμών που ίσχυαν το Νοέμβριο στις μετακινήσεις από και προς την Πάφο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 4 Αγώνες)
1. CyView Λατσιά                   121 – 82          8
2. ΕΝ Αθηένου                        81 – 71            4 *
3. Πανελλήνιος                       105 – 98          2
4. ΑΟ Αραδίππου                   64– 83             2 *
5. Προοδευτικός Πάφου         37– 75             0 **

* Σε 3 αγώνες
** Σε 2 αγώνες