Εχασε την πρώτη μάχη ο Παρνασσός

Ο Παρνασσός Στροβόλου γνώρισε την ήττα στον πρώτο αγώνα για τους “32” του EHF European Cup κόντρα στην CS Minaur Baia Mare Ρουμανίας, με 25-28 και πλέον το εισιτήριο για τους “16”
της διοργάνωσης θα κριθεί στη ρεβάνς της Κυριακής (13/12 – 17:00, ΡΙΚ 2), οπου η κυπριακή ομάδα αγωνίζεται ως τυπική φιλοξενούμενη.
Ο Παρνασσός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με το σκορ να πηγαίνει γκολ – γκολ και στο 15λεπτο να προηγείται η Ρουμανική ομάδα με5-7. Οι Ρουμάνοι προσπάθησαν να διευρύνουν το προβάδισμα με το συγκρότημα του Σάββα Ζωγράφου να παίζει τρομερή άμυνα και στο 23ο λεπτό το ματς να είναι στο 10-9 υπέρ της Κυπριακής ομάδας ενώ το ημίχρονο έληξε 13-15.
Στο δεύτερο μέρος ο Παρνασσός μπήκε πάλι δυνατά με αποτέλεσμα στο 10ο λεπτό της επανάληψης το σκορ να είναι στο 17-18. Το ματς ήταν συγκλονιστικό στην συνέχεια με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (17-21) στο 15ο λεπτό του 2ου ημιχρόνου και τον Παρνασσό να προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι.
Το ματς πήγαινε σε λεπτές ισορροπίες με τους παίκτες του Σάββα Ζωγράφου να κάνουν προσπάθεια για να μειώσουν την διαφορά και το τελικό σκορ 25-28 αφήνει τα πάντα ανοικτά στον επαναληπτικό.
Συγκλονιστικός ο Παπακυπριανού έβαλε δέκα γκολ, από πέντε πρόσθεσαν οι Χάλαρης και Νικηφόρου.
Παρνασσός (Σ. Ζωγράφος) : Ταρτίος (τ), Παπακυπριανού 10, Νικηφόρου 5, Χάλαρης 5, Στούμπης 2, Δημοσθένους 1, Χριστοδούλου 1, Γιαννόπουλος 1, Μιχαηλίδης, Εβδοκίμοβ, Κωνσταντίνου, Χατζιδάκη, Λάζαριν, Κεραμιδάς, Μακρής, Ρούσος (τ)