Πανέτοιμη στην Κωνσταντινούπολη η Sabbianco Ανόρθωση

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (11/12) η Sabbianco Ανόρθωση Αμμοχώστου, όπου την Κυριακή (13/12 – 18:00, Cablenet Sports)) θα αναμετρηθεί με την Beykoz, την πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος (επτά νίκες, μια ισοπαλία), για τους «32» του EHF European Cup.

«Να δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε»

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε στον επόμενο γύρο, σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Είναι ιστορική στιγμή για την Ανόρθωση. Έως τώρα αντιπροσωπεύαμε την ομάδα μας, αλλά όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι στα δύο παιχνίδια με τη Beykoz αντιπροσωπεύουμε κάτι παραπάνω. Αποτελεί έξτρα κίνητρο ώστε στα δύο αυτά παιχνίδια να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε. Πρέπει να αφήσουμε στο γήπεδο ότι έχουμε και δεν έχουμε» δηλώνει από την Κωνσταντινούπολη ο προπονητής της Ανόρθωσης Γιώργος Ζαραβίνας.

«Είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια, όχι μόνο για Ανόρθωση αλλά για όλο το κυπριακό χάντμπολ. Εάν είμαστε όπως τώρα, σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, θα έχουμε τύχη, θα διεκδικήσουμε θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει δυνατότητα να πάρουμε την πρόκριση στην Κύπρο» σημειώνει ο χειροσφαιριστής Νίκος Κρητικός.

«Θα κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας»

«Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, την Κύπρο μας, την Αμμόχωστο μας. Θέλουμε να τιμήσουμε την ομάδα και τον τόπο μας με μια καλή παρουσία. Είχαμε ένα πολύ καλό ταξίδι. Έως τώρα η φιλοξενία είναι εξαιρετική και από τις Αρχές και την ομάδα. Από την ώρα που μπήκαμε στο αεροπλάνο η ομάδα μας δείχνει ενθουσιασμό, δύναμη, ψυχή, νεύρο. Ευχόμαστε όλοι αυτό το ταξίδι να μην σταματήσει εδώ. Είναι τα πρώτα 60 λεπτά εκτός έδρας, έχουμε άλλα τόσα στην Κύπρο. Πιστεύουμε σε εμάς. Όσες ελπίδες έχουμε, θα τις κυνηγήσουμε» ανέφερε ο πρόεδρος Ανδρέας Ανδρέου.

«Είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας. Θα τα δώσουμε όλα» είπε λακωνικά ο αρχηγός της ομάδας, Ιούλιος Αρχηγού.

Η ρεβάνς θα γίνει στο Α.Τ.Ι. την άλλη Κυριακή (20/12 – 20:15).