Γκραν γκινιόλ και στο τέλος… ροζ φύλλο και πρόκριση στον Α.Ο. Αραδίππου

Σε ένα αγώνα διαφήμιση του κυπριακού χάντμπολ, ακατάλληλο για καρδιακούς ο Α.Ο. Αραδίππου επικράτησε με 29-28 του Πανελληνίου Λευκωσίας στη CBF Arena, εξασφαλίζοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό του Final 4 Κυπέλλου ΟΠΑΠ γυναικών. Ως εκ τούτου θα έχει την ευκαιρία το απόγευμα της Κυριακής (8/3 – 16:00) να διεκδικήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά το τρόπαιο.

Η αναμέτρηση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και το τελευταίο λεπτό καθώς, η εναλλαγή στο σκορ γινόταν πόντο-πόντο, με τη διαφορά στο αποτέλεσμα να μην διευρύνεται ποτέ πέραν των 3 τερμάτων. Φυσιολογικά, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 14-14, αποτέλεσμα που αντικατόπτριζε πλήρως την εικόνα του πρώτου μέρους.

Οι δύο προπονητές διαχειρίστηκαν άψογα το παιχνίδι καθώς τα time-out που ζήτησαν ήταν όλα στοχευμένα και έλαβαν χώρα για να σοκάρουν τις ομάδες τους, μη επιτρέποντας στον αντίπαλο να ξεφύγει στο σκορ.

Πρώτα παραγωγικά βιολιά για τους νικητές ήταν οι αδερφές Άντρια και Αντωνία Αντωνίου που πέτυχαν αμφότερες από εφτά γκολ. Άξια συμπαραστάτης του η Μαργαρίτα Ευθυμίου που το κοντέρ της σταμάτησε στα έξι. Στην «αντίπερα όχθη» η ομάδα της Λευκωσίας είχε τις Έλληνα και Φρατίλα σε καλό βράδυ, βλέποντας της να σημειώνουν από 7 και 10 γκολ αντίστοιχα, χωρίς όμως εν τέλει να γευτοεί τη χαρά της πρόκρισης στον τελικό.

Α.Ο Αραδίππου: Ευαγγελίδου 3, Σιήκκη, Σιήκκη, Αντωνίου 7, Αβραάμ, Αντωνίου 7, Ευθυμίου 6, Θεοδώρου, Προδρόμου, Ζήνωνος 4, Βασιλείου 2.

Πανελλήνιος: Φρατίλα 10, Ιερείδου, Τρυπάτσα, Έλληνα 7, Μακαντόνα, Σιακαλή, Τσαγγάρη 2, Ηρακλεόυς, Μιράχη 2, Κυριακίδου 4, Λουκά 3, Παπαργύρη, Καλασνίκοβα.