Θετική η Εθνική αλλά… χωρίς βαθμό στο Ισραήλ

Η Εθνική χάντμπολ φεύγει από το Ισραήλ χωρίς βαθμό στις αποσκευές της, καθώς ηττήθηκε από την αντίστοιχη του Ισραήλ με 28-21. Δύο μέρες μετά την εντός έδρας ήττα από το συγκρότημα του Μπουτένκο, στο πλαίσιο απόψε της 4ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος, δεν τα κατάφερε εκ νέου να γευτεί τη χαρά μιας νίκης στη διοργάνωση.

Οι διεθνείς μας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια όμως ο συνδυασμός πολλών συγκυριών και η ποιότητα του Ισραήλ συνέκλιναν στο διαμορφωθέν αποτέλεσμα. Αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν το δίδυμο της διαιτησίας, που δεν στάθηκαν στο ύψος της περίστασης, σφυρίζοντας πλήθος παραβάσεων αντίθετα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε διάθεση και κατέθεσε το άπαν των δυνάμεων του στο παρκέ, όμως δεν ήταν αρκετό για να επικρατήσει. Το Ισραήλ είχε 5 χειροσφαιριστές με 4 γκολ, γεγονός που καταδεικνύει την εξαιρετική του ομαδική δουλειά. Πρώτος σκόρερ για την Εθνική μας ήταν και πάλι ο Ιούλιος Αργυρού, ο οποίος πέτυχε 7.

Στα θετικά καταγράφεται το στοιχείο της ανανέωσης που προσπαθεί να προσδώσει ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέας Αντρέου καθώς έριξε στο παιχνίδι τους δύο νεαρούς χειροσφαιριστές Τάσο και Κώστα Ιωάννου, με τον πρώτο μάλιστα να βλέπει και 5 φορές δίχτυα.
Χωρίς νίκη μένει η Εθνική μας στον δεύτερο όμιλο, τρεις μετράει το Ισραηλ.

Ισραήλ(Μπουτένκο): Ελιμελές, Νατσιά, Σκαλίμ, Κουσμάρο 2, Χέρσκοβιτς 2, Μοσίντι 1, Πομεράνζ 4, Τζινκιχασβίλι 1, Νταγιάν, Μπόντενχαϊμερ, Κόεν 4, Λέβι 3, Αμάμι 4, Τοβ, Λουμπρόσο 1, Ζίτλερ 4

Κύπρος(Αντρέας Αντρέου): Νούγκοβιτς, Χριστοδούλου Γ. 1, Παρασκευά 2, Αργυρού Ι. 7, Κρητικός 0, Ιωάννου Α. 6, Ιωάννου Κ. 0, Κωνσταντίνου Α. 1, Κωνσταντίνου Α. 1, Στυλιανού 2, Κεραμιδάς 0, Χριστοδούλου Γ. 1, Αργυρού Χ. 0, Τζούβας 1, Χαραλάμπους 0, Μηνά 0

Διαιτητές: Γιόβτσεφ, Γιόντσεφ
Παρατηρητής: Μικιταριάν

Στάδιο: Drive-in Arena

Τελικό σκορ: 28-21
Σκορ ημιχρόνου: 11-10