Η απειρία και η ατυχία στοίχησαν στην Εθνική μας (αυριανό πρόγραμμα)

Δύσκολο ντεμπούτο της Εθνικής ομάδας Γυναικών στην πρώτη μέρα του Euro Beach Handball 2019 που διεξάγεται στο Stare Jablonki της Πολωνίας.

Η Εθνική μας ομάδα αγωνίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της ημέρας με την Γαλλία όπου και ηττήθηκε με 2-0 σετ. Οι παίκτριες της Ιωάννας Συζίνου πάλεψαν και τα 2 σέτ του πρώτου αγώνα αλλά λίγο η αστοχία των διεθνών μας αλλά και η έντονη αλλαγή των καιρικών συνθηκών που τις ανάγκασε να αγωνιστούν με έντονη βροχή έφεραν την πρώτη μας ήττα.

Σύνθεση: Πάπα Μαγδαληνή, Τσαγγάρη Ρένα, Τάκη Άντρια, Λύτρα Περσεφόνη, Μαρσελλή Μαρία, Ιωάννου Βάσω, Κκαιλά Γεωργία, Κωνσταντινίδου Αλεξάνδρα, Ηλία Μαλβίνα, Έλληνα Λητώ

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας η Κύπρος αγωνίστηκε με το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πορτογαλίας. Παρόλο που οι αθλήτριες στάθηκαν καλύτερα στο γήπεδο σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, εντούτοις η εμπειρία των Πορτογάλων ήταν αυτή που έδωσε και την νίκη με 2-0 σετ απέναντι στην Εθνική μας ομάδα.

Σύνθεση: Πάπα Μαγδαληνή, Τάκη Άντρια, Λύτρα Περσεφόνη, Μαρσελλή Μαρία, Ιωάννου Βάσω, Κκαιλά Γεωργία, Κωνσταντινίδου Αλεξάνδρα, Ζήνωνος Ελένη, Ευθυμίου Μαργαρίτα, Έλληνα Λητώ

Η προπονήτρια Ιωάννα Συζίνου σε σημερινές τις δηλώσεις μετά το τέλος της πρώτης μέρας, δήλωσε ότι θα κρατήσει τα θετικά των 2 πρώτων αγώνων και θα προσπαθήσει στους επόμενους αγώνες να αποφευχθούν τα βιαστικά λάθη, το οποία οφείλονται κατά κύριο λόγο στην απειρία των αθλητριών από τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις. Επίσης είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο όμιλος που συμμετέχει η Κύπρος είναι ίσως από τους 2 πιο δυνατούς ομίλους της διοργάνωσης.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ΕΘνικής μας Megabet Plus και GAP Vassilopoulos group καθώς επίσης και όλους όσοι βοήθησαν και στήριξαν την Εθνική Κύπρου σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Στο αυριανό πρόγραμμα η Εθνική μας ομάδα ξεκινά νωρίς τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Πολωνία ενώ κλείνει με την αναμέτρηση κόντρα στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

3/7 Κύπρος –  Πολωνία 09.30

3/7 Κύπρος – Ουγγαρία 14:00

Όλοι οι αγώνες μεταδίδονται ζωντανά στο www.ehftv.com