Διεθνή Σεμινάρια Beach Handball

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν Σεμινάρια Διεθνοποίησης Διαιτητών και Παρατηρητών καθώς και Σεμινάρια Προπονητών που θα διοργανώσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ το 2020 θα πρέπει το 2019 να παρακολουθήσουν Σεμινάρια που θα διοργανώσει η κάθε Εθνική Ομοσπονδία με διδακτέα ύλη καθορισμένη από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Στα πλαίσια των πιο πάνω η Κυπριακή Ομοσπονδία Χάντμπολ προτίθεται να διοργανώσει εντός του Ιουλίου 2019 τα πιο κάτω Σεμινάρια:-

α)  Σεμινάρια Διαιτητών διάρκειας εννέα (9) ωρών θεωρητικής  εκπαίδευσης και έξι (6) αγώνες πρακτικής εκπαίδευσης. Το Σεμινάριο είναι ανοικτό για όλους όσους θέλουν να πάρουν εθνική πιστοποίηση και με ηλικιακό όριο τριάντα (30) ετών για όσους προτίθενται να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για Διεθνοποίηση.

β) ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ διάρκειας δεκατριών (13) ωρών θεωρητικής εκπαίδευσης και οκτώ (8) ωρών πρακτικής εκπαίδευσης.  Το Σεμινάριο είναι ανοικτό για όλους όσους θέλουν να πάρουν εθνική πιστοποίηση και με ηλικιακό όριο σαράντα πέντε (45) ετών για όσους προτίθενται να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για Διεθνοποίηση.

γ) ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ διάρκειας είκοσι μίας (21) ωρών θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης.  Το Σεμινάριο είναι ανοικτό για όλους χωρίς ηλικιακό όριο.

  • Δικαίωμα συμμετοχής ανέρχεται στα €20.- για κάθε Σεμινάριο.
  • Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη ΤΕΤΑΡΤΗ 03/07/2019.