Πετυχημένο το Σεμινάριο του Συνδέσμου Διαιτητών

Με απόλυτη επιτυχία διεξάχθηκε το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου 2017, το επιμορφωτικό Σεμινάριο του Συνδέσμου Διαιτητών Χάντμπολ.

Το παρών τους έδωσαν πέραν των 50 ατόμων μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Χαράλαμπος Λόττας, Μέλη Δ.Σ. ΚΟΧ, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, Διαιτητές, Μέλη Γραμματείας, και  παρατηρητές.

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας κ. Dragan Nachevski ο οποίος ήτανε και ο κύριος ομιλητής του Σεμιναρίου.

Το σεμινάριο αναλώθηκε στις τροποποιήσεις των νέων κανονισμών, όπως: τελευταία 30 δευτερόλεπτα+ κόκκινη+ μπλε κάρτα, παθητικό παιγνίδι, τραυματίας παίκτης, απευθείας κόκκινη κάρτα, απευθείας μπλε κάρτα κ.α.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Παναγίδης, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Nachevski για την αποδοχή της πρόσκλησης και την τιμή που κάνει προς τον Σύνδεσμο Διαιτητών να είναι ο κύριος ομιλητής/εισηγητής.

Επιπρόσθετα ευχαρίστησε θερμά την ΚΟΧ, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τον υπεύθυνο του Σεμιναρίου τον κ. Πάνο Αντωνίου, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ε.Δ. αλλά και σε όλους όσους παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν τις εργασίες του Σεμιναρίου.