Μείωσε σε 3-2 στους τελικούς η Sabbianco Ανόρθωση, κερδίζοντας εντός έδρας τον Παρνασσό

Ανοίγοντας τη διαφορά στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο η Sabbianco Ανόρθωση επικράτησε εντός έδρας με 35-27 του Παρνασσού και μείωσε σε 3-2 τη σειρά στους τελικούς του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών στο Χάντμπολ.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο και έληξε 16-16, με την «Κυρία» να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα της στο δεύτερο τριαντάλεπτο και να παίρνει τη νίκη που την κρατά ζωντανή στη διεκδίκηση του τίτλου.

Για την ομάδα της Αμμοχώστου σκόραραν από επτά γκολ οι Axel Leonard Erling Ramhed και Ελευθέριος Σεϊρεκίδης, ενώ τον ίδιο αριθμό τερμάτων σημείωσε από πλευράς των φιλοξενουμένων ο Petar Draskic.

Με την πρωταθλήτρια να αναδεικνύεται στις πέντε νίκες, η «Κυρία» θα επιδιώξει να κάνει το διπλό στο επόμενο παιχνίδι στο γήπεδο του Παρνασού, που με τη σειρά του θα κυνηγήσει την επιστροφή στις νίκες, για να αγγίξει το τρόπαιο.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό ο τρίτος τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Μαΐου, στις 16:00 στην έδρα του Παρνασσού, «Κυριάκος Πίσσης», στον Στρόβολο.

Sabbianco Aνόρθωση (Mάριος Ευσταθιάδης): Μιχαηλίδης, Μωραΐτης 6, Λεωνίδου 1, Lazzarin, I. Aργυρού, Jovanovski, Leonard 7, Σεϊρεκίδης 7, Χ. Αργυρού 4, Παπακυπριανού, Καϊμακάμης 1, Μιμίκος 4, Σαμαράς, Μούγιτς 5, Φέσιας

Παρνασσός (Σάββας Ζωγράφος): Ππούμος, Γουργούμης 1, Παρασκευά, Δημοσθένους 4, Τορνικίδης 2, Xατζηδάκης, Στουμπής, Χάιντουκ 3, Λάσκος 3, Καρκάλατος 1, Draskic 7, Καψής, Ευδοξίου,  Πέτρου, Νάκος 4, Valentin 2