Τα ζευγάρια για το Final-4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/04) η κλήρωση για το Final-4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών στο Χάντμπολ, οι ημιτελικοί του οποίου θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 24 Απριλίου και ο τελικός δυο ημέρες αργότερα (26/04).

Στο πρώτο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης θα τεθούν αντιμέτωποι ο ΑΟ Αραδίππου με την Ε.Ν. Αθηένου, με τον αγώνα αυτό να έχει οριστεί να αρχίσει στις 18:00 την 24η Απριλίου. Δυο ώρες αργότερα (20:00) θα αρχίσει η αναμέτρηση του άλλου ζευγαριού, με τον Cablenet Πανελλήνιο να αντιμετωπίζει τα CyView Λατσιά.

Οι δυο ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση θα διαγωνιστούν στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (26/04, 19:30). Όπως προέκυψε, μετά από κλήρωση, όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Παρνασσού στον Στρόβολο.

Οι δηλώσεις των εκπροσώπων

Μετά το τέλος της κλήρωσης, εκπρόσωποι των διαγωνιζόμενων ομάδων τοποθετήθηκαν για τους αγώνες του Final-4, ευχόμενοι να γίνουν τρία καλά παιχνίδια.

«Εύχομαι να γίνει το Final-4 σε πλαίσια Fair-Play και να πραγματοποιηθούν καλά παιχνίδια» επεσήμανε ο Πωλ Αμπου Νασσάρ, πρόεδρος του Cablenet Πανελληνίου. Από την πλευρά του, ο προπονητής της Ε.Ν. Αθηένου, Απόστολος Μιχαήλ σημείωσε: «Εύχομαι να γίνει ένα άψογο σε όλα τα επίπεδα Final-4. H καλύτερη ομάδα να κερδίσει. Πάνω από όλα με αθλητοπρέπεια».

Ο προπονητής του ΑΟ Αραδίππου, Κωνσταντίνος Χαραλάμπους, ανάφερε: «Δύσκολη κλήρωση για την ομάδα μας. Σίγουρα έχει φαβορί την ομάδα της Ε.Ν. Αθηένου, με βάση την εικόνα του πρωταθλήματος. Ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, να έρθει ο κόσμος να απολαύσει τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα Final-4 των τελευταίων χρόνων, αφού έχει αρκετά χρόνια να περάσουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες. Ευχόμαστε, μακριά από τραυματισμούς, ένα καλό Final-4, να το διασκεδάσουν οι παίκτριες και ο κόσμος και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Από  τη μεριά της η χειροσφαιρίστρια της ομάδας της Αραδίππου, Μαρία Θεοδώρου, είπε: «Με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν. Να έχουμε ένα καλό Final-4 στα πλαίσια του Ευ Αγωνίζεσθαι, χωρίς τραυματισμούς και θα τα πούμε στο γήπεδο.