Kράτησε την πρωτιά με το τέλος της β’ φάσης ο Παρνασσός

Την πρώτη θέση με το τέλος της β’ φάσης κράτησε ο Παρνασσός μετά τη νίκη του εντός έδρας 27-25 επί του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, για την τελευταία αγωνιστική πριν από τους αγώνες κατάταξης.
Ο Παρνασσός έφθασε τους 36 βαθμούς και τερμάτισε έναν μπροστά από τη Sabbianco Ανόρθωση που την Παρασκευή (29/03) πήρε διπλό με 32-16 κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
Παρνασσός και Sabbianco Ανόρθωση θα αναμετρηθούν απευθείας στα τελικά της διοργάνωσης για κατάκτηση του φετινού τίτλου, με το συγκρότημα του Στροβόλου να έχει προβάδισμα στις νίκες με 2-1 (σ.σ. στο τέταρτο συναπάντημά τους είχαν φέρει ισοπαλία). Η πρωταθλήτρια θα ανακηρυχθεί στις πέντε νίκες.
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και ΑΠΟΕΛ θα τεθούν αντιμέτωποι για την τρίτη θέση στη βαθμολογία, με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να χρειάζεται μία επιτυχία για να συμπληρώσει τις απαιτούμενες πέντε, αφού είχε επικρατήσει και στις τέσσερις μεταξύ αναμετρήσεις τους στις δυο προηγούμενες φάσεις.
Όσον αφορά στο β’ γκρουπ, η ΕΝΑΒ έχει τον πρώτο λόγο παραμονής στην Α’ κατηγορία απέναντι στον Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου, μιας και έχει απολογισμό 4-0 στις νίκες, με τη διαβάθμιση να γλιτώνει η ομάδα που θα έχει πέντε νίκες.
Προοδευτικός και ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς καταλαμβάνουν την πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα.
Πρόγραμμα – 20η αγωνιστική
Θέσεις 1-4
ΑΠΟΕΛ – Sabbianco Ανόρθωση 16-32
Παρνασσός – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 27-25
Θέσεις 5-8
Προοδευτικός – ΕΝΑΒ 35-27
Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 28-33
Βαθμολογία (Σε 20 Αγώνες)
Θέσεις 1-4
1. Παρνασσός 36 βαθμοί
2. Sabbianco Aνόρθωση 35
3. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιo 25
4. ΑΠΟΕΛ 15
Θέσεις 5-8
5. Προοδευτικός 21
6. ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 20
7. ΕΝΑΒ 8
8. Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου 0.