Πρώτες απώλειες για τον Παρνασσό, ισόπαλος με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο υποχρέωσε τον Παρνασσό στις πρώτες του απώλειες στην τρέχουσα σεζόν, με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 29-29. Το παιχνίδι ήταν στην απόλυτη ισορροπία από το πρώτο ημίχρονο, το οποίο ολοκληρώθηκε στο 16-16. Η ομάδα του Στροβόλου εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρωτοπορία της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είναι στην τρίτη θέση με 15 βαθμούς. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Λούκας Παρασκευά του Παρνασσού με επτά γκολ, ενώ από έξι είχαν οι Δημήτρης Γιαννόπουλος και Γιώργος Χιόνης των γηπεδούχων και ο Χάιντουκ Γκεόργκελ Γκάμπριελ της ομάδας του Στροβόλου.

Στον ένα βαθμό από τον πρωτοπόρο πλησίασε η  Sabbianco Ανόρθωση που επικράτησε του ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς με 36-30 (ημίχρονο 18-13) και με την ένατη συνεχόμενη νίκη της έφθασε τους 18 βαθμούς. Έξι γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Γιώργος Παπακυπριανού και Teo Jezernik, ενώ πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Γιώργος Τριμιθιώτης με οκτώ και τον ακολούθησαν με επτά οι συμπαίκτες του, Κωνσταντίνος Μακρής και Μάριος Χαραλάμπους.

Εκτός έδρας νίκη πέτυχε και ο ΑΠΟΕΛ κερδίζοντας με 28-13 (ημίχρονο 13-7) την ΕΝΑΒ και ανέβασε σε διψήφιο αριθμό τη συγκομιδή του (11β.). Ο Αντρέας Φωτίου με έξι γκολ και ο Κωνσταντίνος Χατζηεφραίμ με πέντε πέτυχαν τα περισσότερα τέρματα για τους «γαλαζοκίτρινους». Από πλευράς της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας, που έμεινε στους τέσσερις βαθμούς, τέσσερα γκολ πέτυχαν οι Τζόζεφ Γιουσελλής και Αλέξανδρος Χιμπασβίλι.

Στους οκτώ βαθμούς έφθασε ο Προοδευτικός μετά το διπλό του με 28-23 (ημίχρονο 14-12) επί του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου. Για την ομάδα της Πάφου εννέα τέρματα σημείωσε ο Λένος Χριστοφή, ενώ για τους γηπεδούχους οκτώ πέτυχε ο Αργύρης Πέτρου.

Αποτελέσματα – 11η αγωνιστική

ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς – Sabbianco Ανόρθωση 30-36

ΕΝΑΒ – ΑΠΟΕΛ 13-28

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο – Παρνασσός 29-29

Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου – Προοδευτικός 23-28

Βαθμολογία (Σε 10 Αγώνες)

  1. Παρνασσός                     19 βαθμοί
  2. Sabbianco Aνόρθωση           18
  3. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιo 15
  4. ΑΠΟΕΛ                     11
  5. Προοδευτικός 8
  6. ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 5
  7. ΕΝΑΒ                     4
  8. Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου 0