Eντός έδρας νίκες για τις πρωτοπόρους, διπλό ο ΑΟ Αραδίππου

Με τις δύο πρωτοπόρες της βαθμολογίας, CyView Λατσιά και Ε.Ν. Αθηένου να κερδίζουν εντός έδρας και τον ΑΟ Αραδίππου να παίρνει διπλό, συνεχίστηκε η δράση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής.

Στον μοναδικό αγώνα του Σαββάτου (25/11) η Ε.Ν. Αθηένου επικράτησε εντός έδρας με 35-26 (ημίχρονο 18-13) του Cablenet Πανελλήνιου. Έτσι έφθασε τους έξι βαθμούς, ενώ η ομάδα της Λευκωσίας είναι στους τέσσερις. Η Μάγδα Παπά πέτυχε 19 γκολ για τις νικήτριες, ενώ δέκα σημείωσε η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου για το συγκρότημα της Λευκωσίας.

Την Κυριακή (26/11), τα CyView Λατσιά κράτησαν το αήττητό τους επικρατώντας εντός έδρας με 37-27 (ημίχρονο 22-12) του Μαυρομμάτη Αγ. Παύλου. Στους οκτώ βαθμούς η ομάδα των Λατσιών, δεν άνοιξε ακόμη λογαριασμό το συγκρότημα του Αγ. Παύλου. Δέκα τέρματα για λογαριασμό των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος σκόραρε η Βάσω Ιωάννου, ενώ για τους φιλοξενούμενους εννέα είχε η Χριστίνα Γεωργιάδου.

Τη δεύτερη του νίκη στη φετινή σεζόν πέτυχε ο ΑΟ Αραδίππου επικρατώντας εκτός έδρας του Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς με 28-21 (ημίχρονο 15-12), έτσι έφθασε στους τέσσερις βαθμούς, με τους γηπεδούχους να μένουν στους δύο. Η Μιράντα Ευαγγελίδου πέτυχε δέκα τέρματα για την νικήτρια ομάδα, ενώ εννέα σημείωσε η Άντρεα Αντωνίου για τους γηπεδούχους.

Αποτελέσματα – 4η Αγωνιστική

Ε.Ν. Αθηένου – Cablenet Πανελλήνιος 35-26

Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς – ΑΟ Αραδίππου 21-28

CyView Λατσιά – Mαυρομμάτης Αγ. Παύλου 37-27

Βαθμολογία (Σε 4 Αγώνες)

  1. CyView Λατσιά 8
  2. Ε.Ν. Αθηένου 6
  3. Cablenet Πανελλήνιος 4
  4. ΑΟ Αραδίππου 4
  5. Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς 2
  6. Mαυρομάττης Αγ. Παύλου 0