Νικητές στο ντέρμπι κόντρα στην Ε.Ν. Αθηένου τα CyView Λατσιά

Tη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών απολαμβάνουν τα CyView Λατσιά μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής, καθώς ήταν οι νικητές στο ντέρμπι απέναντι στην Ε.Ν. Αθηένου.

Η ομάδα των Λατσιών κέρδισε με 36-32 (ημίχρονο 18-14) και είναι η μόνη που διατηρεί το αήττητό της με τρεις νίκες, υποχρεώνοντας την αντίπαλό της στην πρώτη της ήττα. Με 13 τέρματα πρώτη σκόρερ της ομάδας της και γενικότερα του αγώνα ήταν με 13 τέρματα η Άννα Μαρία Εκατερινέσκου, ενώ η Μάγδα Παπά των φιλοξενούμενων σημείωσε 11.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, Cablenet Πανελλήνιος και Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς πήραν διπλά.

Ο Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς πήρε τους πρώτους του βαθμούς στη φετινή σεζόν κερδίζοντας με 26-21 (ημίχρονο 17-13) τον Mαυρομμάτη Αγ. Παύλου. Με δώδεκα γκολ πρώτη σκόρερ ήταν η Άντρεα Αντωνίου του συγκροτήματος των Αγ. Τριμιθιάς. Για τους γηπεδούχους έξι τέρματα πέτυχαν οι Χριστίνα Γεωργιάδου και η Ραφαέλλα Στυλιανίδου, όσα είχε και η Πολυξένη Τούμπα των νικητών.

Ο Cablenet Πανελλήνιος έφθασε τους τέσσερις βαθμούς κερδίζοντας 28-20 (ημίχρονο 15-8) ΑΟ Αραδίππου. Δώδεκα για την νικήτρια ομάδα σημείωσε η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου, ενώ για τους γηπεδούχους από έξι είχαν οι Μιράντα Ευαγγελίδου και Μαργαρίτα Ευθυμίου.

Αποτελέσματα – 3η Αγωνιστική

Mαυρομμάτης Αγ. Παύλου – Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς 21-26

CyView Λατσιά – Ε.Ν. Αθηένου 36-32

ΑΟ Αραδίππου – Cablenet Πανελλήνιος 20-28

Βαθμολογία (Σε 3 Αγώνες)

  1. 1. CyView Λατσιά 6
  2. Ε.Ν. Αθηένου 4
  3. Cablenet Πανελλήνιος 4
  4. ΑΟ Αραδίππου 2
  5. Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς 2
  6. Mαυρομάττης Αγ. Παύλου 0