Παρέμειναν αήττητοι Παρνασσός και Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Tρία διπλά και μία ισοπαλία σημειώθηκαν στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο Παρνασσός κέρδισε τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς. Η ομάδα του Στροβόλου έκτισε στη νίκη της από το πρώτο ημίχρονο κατά το οποίο προηγήθηκε με 19-10 και σφράγισε την επιτυχία της στο δεύτερο ημίχρονο με τελικό σκορ 40-24. Για τους νικητές, από έξι τέρματα πέτυχαν οι Χρίστος Ταρτίος, Συμεών Χατζηδάκη και Χάιντουκ Γκεόργκελ Γκάμπριελ, ενώ ισάριθμα σημείωσε και ο Γιώργος Τριμιθιώτης για λογαριασμό της ομάδας των Αγ. Τριμιθιάς.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έκανε το τρία στα τρία επικρατώντας στο Κοινοτικό Αγίου Δομετίου του Μαυρομάττη Αγ. Παύλου με 38-19 (ημίχρονο 18-8). Έτσι, έφθασε στους έξι βαθμούς και ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον επίσης αήττητο Παρνασσό που την περασμένη Τετάρτη είχε κερδίσει 40-24 (ημίχρονο 19-10) τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς (ημίχρονο . Ο Παναγιώτης Μανασάκης σκόραρε δέκα γκολ για λογαριασμό των νικητών, ενώ επτά είχε ο συμπαίκτης του Γιώργος Χιόνης. Πέντε για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Αργύρης Πέτρου.

Η Sabbianco Ανόρθωση πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, κερδίζοντας εκτός έδρας – σε παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Παρνασσού στο Στρόβολο – με 44-18 (ημίχρονο 19-9) την ΕΝΑΒ και έφθασε στους τέσσερις βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας στους δύο. Πρώτοι σκόρερ, με έξι τέρματα, για την «Κυρία» ήταν οι Στάθης Κεσίδης, Μάριος-Αλέξανδρος Μωραΐτης και Ελευθέριος Σεϊρεκίδης. Από τους γηπεδούχους περισσότερα πέτυχε ο Γιώργος Σάββα (5).

Στο κλειστό στάδιο «Αφροδίτη», Προοδευτικός και ΑΠΟΕΛ έφεραν ισοπαλία 28-28, με τους φιλοξενούμενους να καλύπτουν στο δεύτερο ημίχρονο τη διαφορά που είχε δημιουργηθεί στο πρώτο ημίχρονο (19-13). Για την παφιακή ομάδα πέτυχε 11 γκολ ο Χαράλαμπος Σοφοκλέους, ενώ για τους γαλαζοκίτρινους από οκτώ σημείωσαν οι Αντρέας Φωτίου και Χρίστος Γεωργίου. Στους τρεις βαθμούς είναι ο ΑΠΟΕΛ, στους δυο ο Προοδευτικός που πήρε δεύτερη ισοπαλία στη φετινή σεζόν.

Πρόγραμμα – 4η αγωνιστική

ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς – Παρνασσός 24-40 (10-19)

ΕΝΑΒ – Sabbianco Ανόρθωση 18-44 (9-19)

Προοδευτικός – ΑΠΟΕΛ 28-28 (19-13)

Μαυρομάττης Αγ. Παύλου – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 19-38 (8-18)

 

Βαθμολογία (Σε 2 Αγώνες)

  1. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 6 βαθμοί
  2. Παρνασσός                               6
  3. Sabbianco Ανόρθωση           4
  4. ΑΠΟΕΛ           3
  5. ΕΝΑΒ 2
  6. Προοδευτικός 2
  7. ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 1
  8. Μαυρομάττης Αγ. Παύλου 0