Ξεκινάει η προσπάθεια στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες «HERAKLION 2023»

Του Θωμά Κεττένη (Aπεσταλμένος ΚΥΠΕ-ΚΟΕ)

Η Γυναικεία Ομάδα της Παράκτιας Χειροσφαίρισης (Μπιτς Χάντμπολ) ανοίγει την αυλαία των Κυπριακών συμμετοχών στους 3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες «HERAKLION 2023», αγωνιζόμενη στις 10:50 το πρωί με την Ιταλία.

Πρεμιέρα στο τουρνουά του Μπιτς Χάντμπολ κάνει στη συνέχεια και η ομάδα των Ανδρών, η οποία αντιμετωπίζει στις 15:00 την πανίσχυρη ομάδα της Κροατίας. Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στις 16:40 η ομάδα των Γυναικών θα δώσει τον δεύτερο της αγώνα στο τουρνουά, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Τυνησία. Οι αγώνες του Μπιτς Χάντμπολ θα διεξαχθούν στο το Venue 1 του Καρτερός Beach Sports Center.

Στο BEACH HANDBALL την αποστολή αποτελούν ο Χαράλαμπος Λόττας, Πρόεδρος της ΚΟΧ, οι προπονητές Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Ανδρέας Σοφοκλέους, συνοδός ο Κωστάκης Ορφανού και Γεώργιος Ιγκας, ο Ιωάννης Κτωρής, φυσιοθεραπευτής, ο Νικόλας Ερηνάκης παρατηρητής και οι αθλητές Κωνσταντίνος Χαραλάμπους, Ιωάννης Ιωαννίδης, Χαράλαμπος Πατρύφωνος, Κυριάκος Βορκάς, Πέτρος Πούπας, Ανδρέας Στυλιανού, Νικόλας Σιωτερ, Στέφανος Στεφάνου, Γεώργιος Ιωάννης Κρητικός, Μιχάλης Λύρας, η Anjela Dimitrijevic, η Αντρια Τάκη, η Μαλβίνα Ηλία, η Ελενα Βραχίμη, η Μαγδαληνή Παπά, η Βάσω Ιωάννου, η Μαρία Μαρσελλή, η Λητώ Ελληνα, η Ρένα Τσαγκάρη και η Γεωργία Κκαϊλά.