Πήραν το αργυρό σε τουρνουά στην Ιταλία οι Ladiez

Άγγιξαν το χρυσό μετάλλιο στο European Beach Handball Tournament – Gaeta οι Ladiez Beach Handball Team, όμως με ήττα στον τελικό από την Team Slovakia περιορίστηκαν στη δεύτερη θέση της διοργάνωσης που έλαβε χώρα το τριήμερο 23-25 Ιουνίου.

Στον τελικό κατάφεραν να προηγηθούν κερδίζοντας την πρώτη περίοδο, με τον αγώνα να οδηγείται στη διαδικασία των «Shoot-out» αφού οι Σλοβάκες επικράτησαν στην δεύτερη περίοδο. Στα «Shoot-out» oι Ladiez προηγήθηκαν, όμως τελικά η Team Slovakia πήρε τη νίκη και τον τίτλο με τελικό σκορ 2-1.

Οι Ladiez, που αποτελούν την πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε σε αυτό το τουρνουά το οποίο διεξάγεται στην Ιταλία, σε σύνολο έξι αγώνων πανηγύρισαν τέσσερις νίκες. Κέρδισαν τις Beach Handball Tilborg, Blue Team (δύο φορές) και Blue Team Messina όλες με σκορ 2-0. Στην πορεία προς τον τελικό ηττήθηκαν μονάχα από την Team Slovakia με 2-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άντρια Τάκη αναδείχθηκε η κορυφαία τερματοφύλακας της διοργάνωσης.

Με την ομάδα των Ladiez αγωνίστηκαν οι Μαλβίνα Ηλία, Βάσω Ιωάννου, Andjela Dimitrijevic, Μάγδα Παπά, Gabrielle Delorme, Αγνή Παπαδοπούλου, Άντρια Τάκη, Έλενα Βραχίμη, Γεσθημανή Παπαδοπούλου, Μαρία Μαρσελή. Την καθοδήγηση της ομάδας είχε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου.