Δεύτερος ο ΑΠΟΕΛ στα Χανιά, στην 4η θέση το Κ.Ν. Αγ. Τριμιθιάς

Τη δεύτερη θέση στο Orionas Beach Handball Tournament που διεξάχθηκε το τριήμερο 9-11 Ιουνίου στα Χανιά της Κρήτης πήρε ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λευκωσίας έφθασε μέχρι τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε από την Πυλαία.

«Για εμάς κρίνεται πετυχημένη η αρχή της σεζόν. Αλλάξαμε ομάδα, κάνοντας μία μικρή ανανέωση σε κάποιους τομείς που θεωρήσαμε ότι είχαμε πρόβλημα» λέει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους και συμπληρώνει: «Οι περισσότεροι είναι καινούργιοι αθλητές και προσπαθούμε μέσω της προπόνησης να βάλουμε νέα στοιχεία, να γίνουμε πιο δημιουργικοί».

Ο τεχνικός των γαλαζοκίτρινων αναφέρει ακόμη: «Κρίνεται σαν θετικό αποτέλεσμα. Προετοιμαστήκαμε για να αγωνιστούμε σε αυτό το τουρνουά και ευχαριστούμε τους διοργανωτές στα Χανιά που μας πρόσφεραν την κατάλληλη φιλοξενία».

Όσον αφορά στον τελικό της διοργάνωσης, ο Ανδρέας Σοφοκλέους σημειώνει ότι η Πυλαία είναι σε πιο ψηλό επίπεδο, όμως οι γαλαζοκίτρινοι πάλεψαν για το καλύτερο.  «Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η ομάδα της Πυλαίας ουσιαστικά  απαρτίζεται από την μισή Εθνική Ελλάδας, είναι ένα διαφορετικό επίπεδο από εμάς, πιο καλό» αναφέρει ο Ανδρέας Σοφοκλέους ο οποίος σημειώνει και την σημαντική απουσία στον τελικό ενός από τους πιο ουσιαστικούς παίκτες της ομάδας, του Χαράλαμπου Παπατρύφωνος, που είχε γαστρεντερίτιδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο τουρνουά στα Χανιά έλαβε μέρος άλλη μία κυπριακή ομάδα, το Κ.Ν. Αγίων Τριμιθιάς, που κατετάγη στην 4η θέση, με τα δυο συγκροτήματα του νησιού μας να συναντιόνται στα ημιτελικά με νικητές τους γαλαζοκίτρινους.