Πληροφορίες προς ενδιαφερόμενους για το 7th EHF Scientific Conference 2023

To διήμερο 23-24 Νοεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το 7ο ΕHF Scientific Conference με τίτλο «Sustainability in Handball – Circle of a Handball Life» («Η βιωσιμότητα στο Χάντμπολ – Ο Κύκλος μιας ζωής στο Χάντμπολ»).

Το σεμινάριο διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF), την Ένωση Πανεπιστημιακών Καθηγητών Χειροσφαίρισης (UUHT) και την Αθλητική Σχολή του Πανεπιστημίου του Πόρτο στην Πορτογαλία.

Σκοπός του συνεδρίου είναι η μάζωξη επαγγελματικών και επιστημονικών εμπειρογνωμόνων προκειμένου να τεθούν επί τάπητος διάφορες πτυχές που αφορούν το επαγγελματικό χάντμπολ, ενώ προσφέρεται επίσης για απόκτηση γνώσεων για ιατρικές και κοινωνικοοινομικές πτυχές του αθλήματος. Όπως αναφέρεται από τους διοργανωτές, στη φετινή έκδοση του συνεδρίου θα υπάρξει ιδιαίτερη εστίαση στη βιωσιμότητα και τη δυνατότητα το χάντμπολ να γίνει άθλημα και δραστηριότητα που θα μπορεί να απασχολεί δια βίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες σχετικά με το κόστο συμμετοχής και τις σημαντικές ημερομηνίες που αφορούν τις εγγραφές στις φωτογραφίες που ακολουθούν: