Πρωταθλήτρια 2022-23 η Ε.Ν. Αθηένου

Το δεύτερο συνεχόμενο και πέμπτο συνολικά πρωτάθλημα στην ιστορία της εξασφάλισε η Ε.Ν. Αθηένου, μετά τη νίκη της με 36-26 κόντρα στα CyView Λατσιά, για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών.

H ομάδα της Αθηένου έφθασε στη νίκη με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι γηπεδούχοι (ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Παρνασσού) προηγούνταν με 19-17 στο πρώτο ημίχρονο.

Με τους δυο βαθμούς η Ε.Ν. Αθηένου έφθασε τους 27, έναντι 21 του συγκροτήματος των Λατσιών, διαφορά που δεν ανατρέπεται στις δυο αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση του του 37ου Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών.

Πρώτη σκόρερ γι’ ακόμη μια φορά ήταν η Μάγδα Παπά με 18 γκολ, ενώ εφτά είχαν οι Πάνη Φιάκκου και έξι η Ελένη Γαστρινάκη. Για τα CyView Λατσιά εφτά είχαν η Μαλβίνα Ηλία και η Άννα-Μαρία Εκατερινέσκου.

Στον άλλο αγώνα της αγωνιστικής, ο ΑΟ Αραδίππου επικράτησε εντός έδρας με 28-18 (ημίχρονο 18-6) του ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς και έφθασε τους οκτώ βαθμούς. Με οκτώ τέρματα πρώτη σκόρερ για τους νικητές ήταν η Αντωνία Αντωνίου, ενώ ισάριθμα πέτυχε για τους φιλοξενουμένους η Πολυξένη Τούμπα.

Ρεπό στην αγωνιστική είχε ο Cablenet Πανελλήνιος Λευκωσίας.

Αποτελέσματα – 18η Αγωνιστική

AO Aραδίππου – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 28-18

CyView Λατσιά – Ε.Ν. Αθηένου 26-36

Ρεπό: Cablenet Πανελλήνιος Λευκωσίας

Βαθμολογία (Σε 15 αγώνες)

Ε.Ν. Αθηένου                28

CyView Λατσιά              21*

Πανελλήνιος                  15*

ΑΟ Αραδίππου             8

ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς     0*

*Σε 14 αγώνες.