Συνέχισαν με νίκες οι δυο πρωτοπόρες

Ε.Ν. Αθηένου και CyView Λατσιά που προπορεύονται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, συνέχισαν με νίκες στη 14η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η ομάδα της Αθηένου πήρε διπλό επί του Cablenet Πανελλήνιου με 36-28, φτιάχνοντας διαφορά από το πρώτο ημίχρονο (22-13). Πρώτη σκόρερ του παιχνιδιού, για λογαριασμό των νικητών, ήταν η Μάγδα Παπά με 14 γκολ, ενώ την ακολούθησε με εννέα η Στάλω Ιακώβου. Ισάριθμα πέτυχε για τους γηπεδούχους η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου.

Από την άλλη, το συγκρότημα των Λατσιών πήρε εντός έδρας νίκη με 40-19 (ημίχρονο 21-8) επί του ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς. Οκτώ τέρματα για την νικήτρια ομάδα πέτυχε η Μαρία Λαβρεντίεβα, ενώ πρώτη σκόρερ του παιχνιδιού ήταν η Πολυξένη Τούμπα που σημείωσε εννέα γκολ για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.

Η Ε.Ν. Αθηένου εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς, με τα CyView Λατσιά να ακολουθούν με 17 βαθμούς, έχοντας την ευκαιρία να μειώσουν στους τρεις στην τελευταία αγωνιστική του τρίτου γύρου, στην οποία η πρωτοπόρος έχει ρεπό.

Αποτελέσματα – 14η Αγωνιστική

Cablenet Πανελλήνιος Λευκωσίας – Ε.Ν. Αθηένου 28-36

CyView Λατσιά – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 40-19

Ρεπό: ΑΟ Αραδίππου

Βαθμολογία (Σε 11 αγώνες)

Ε.Ν. Αθηένου                22 *

CyView Λατσιά              17

Πανελλήνιος                  11

ΑΟ Αραδίππου             6

ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς     0

*Σε 12 αγώνες.