Ξεχώρισε ο Παρνασσός στη 2η θέση στο πρώτο γκρουπ, μπήκε δυνατά η ΕΝΑB στο δεύτερο

Με απόλυτα θετικό τρόπο ξεκίνησε την προσπάθειά της στη β’ φάση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών η ΕΝΑΒ, η οποία μάχεται για την παραμονή της στην Α’ κατηγορία. Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης πήρε τη νίκη επί του Προοδευτικού με 26-25 και μάλιστα με ανατροπή (ημίχρονο 15-12 υπέρ του Προοδευτικού).

Αυτή είναι η πρώτη νίκη για την ΕΝΑΒ με εξαίρεση τον αγώνα που είχε κερδίσει στην πρώτη φάση απέναντι στο ΘΟΪ Αυγόρου, ομάδα με την οποία φαίνεται ό,τι θα παλέψει για την παραμονή.

Η ΕΝΑΒ έφθασε τους τέσσερις βαθμούς, αφήνοντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με δύο βαθμούς το ΘΟΪ Αυγόρου που ηττήθηκε με 39-14 (ημίχρονο 19-3) από τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς.

Για το πρώτο γκρουπ ο Παρνασσός κέρδισε στο γήπεδό του το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με 30-21, έχοντας βάλει τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού (15-10) κι έδειξε ότι είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να απειλήσει την πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Με τη νίκη του το συγκρότημα του Στροβόλου έφθασε τους 26 βαθμούς, δύο πίσω από την πρωτοπόρο Sabbianco Ανόρθωση, ο αγώνας της οποίας με τον ΑΠΟΕΛ θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Στους 20 βαθμούς και την τρίτη θέση βρίσκεται το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

Πρόγραμμα – 1η Αγωνιστική Β’ φάσης

Γκρουπ Πρωταθλήματος

Παρνασσός – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 30-21

Sabbianco Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ Θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο

Γκρουπ Διαβάθμισης

AO KN Aγ. Τριμιθιάς – ΘΟΪ Αυγόρου  39-14

Προοδευτικός – ΕΝΑΒ 25-26

 

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Γκρουπ Πρωταθλήματος

Sabbianco Ανόρθωση          28 *

Παρνασσός Στροβόλου              26

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο 20

ΑΠΟΕΛ         15*

*Sabbianco Aνόρθωση και ΑΠΟΕΛ έχουν αγώνα λιγότερο.

——-

Γκρουπ Διαβάθμισης

ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς  15

Προοδευτικός                    8

ΕΝΑΒ              4

ΘΟΪ Αυγόρου         2