Αύξησε τις αποστάσεις η Ε.Ν. Αθηένου

Μεγάλωσε τις αποστάσεις από τους διώκτες της η Ε.Ν. Αθηένου, μετά το πέρας των αγώνων της 12ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών, καθώς αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη ομάδα στη βαθμολογία, τα CyView Λατσιά, που είχαν απρόσμενες απώλειες. Για το συγκρότημα των Λατσιών προέκυψε η πρώτη απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα, εάν εξαιρέσουμε τις δύο ήττες που είχε από την Ε.Ν. Αθηένου στους πρώτους δύο γύρους.

Στον δικό της αγώνα η Ε.Ν. Αθηένου κέρδισε εκτός έδρας τον ΑΟ Αραδίππου με σκορ 33-18 (ημίχρονο 18-6), με την Μάγδα Παπά να πετυχαίνει τα 14 από τα γκολ της ομάδας της. Το συγκρότημα της Αθένου έφθασε τους 20 βαθμούς, εφτά μπροστά από τα CyView Λατσιά, που έχουν αγώνα λιγότερο.

Αν και τα CyView Λατσιά είχαν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο (15-11), κόντρα στον Cablenet Πανελλήνιο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο δεύτερο ημίχρονο (27-27) και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό, στην πρώτη ισοπαλία που σημειώθηκε στη φετινή διοργάνωση. Στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Παρνασσού πρώτη σκόρερ ήταν η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου που βρήκε δίχτυα 11 φορές για λογαριασμό του Πανελληνίου, ενώ εννέα είχε για τα Λατσιά η Ecaterinescu Ana-Maria και οκτώ η Andreja Dimitrijevic.

Πρόγραμμα – 12η Αγωνιστική

ΑΟ Αραδίππου-Ε.Ν. Αθηένου  18-33

CyView Λατσιά-Cablenet Πανελλήνιος Λευκωσίας 27-27

Ρεπό: ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς

Βαθμολογία (Σε 10 αγώνες)

Ε.Ν. Αθηένου                20

CyView Λατσιά              13 *

Πανελλήνιος                  11

ΑΟ Αραδίππου             4

ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς     0 *

*Σε 9 αγώνες.