Στη ρεβάνς θα κριθεί η πρόκριση για Ε.Ν. Αθηένου και CyView Λατσιά

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς άφησαν Ε.Ν. Αθηένου και CyView Λατσιά, φέρνοντας ισοπαλία 34-34 στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών.
Στον αγώνα που έγινε στην Αθηένου η γηπεδούχος είχε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με 18-14, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού.
Μία παίκτρια για κάθε ομάδα έφθασε σε διψήφιο αριθμό τερμάτων. Η Μάγδα Παπά για την Ε.Ν. Αθηένου πέτυχε 16 τέρματα και ήταν η πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης, ενώ για τα CyView Λατσιά δέκα γκολ πέτυχε η Μαλβίνα Ηλία.
Θυμίζουμε ότι η ομάδα που θα πάρει την πρόκριση θα συμπληρώσει μαζί με Πανελλήνιο, ΑΟ Αραδίππου και ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς την τετράδα για το Final 4.

E.N. Aθηένου: Π. Φιάκκου 4, Πυρογιάτη 4, Γαστρινάκη 4, Β. Φιάκκου 3, Ρ. Κατσιαρή, Κατ. Καδή, Γαβρίλα, Ιακώβου 2, Καλ. Καδή, Τρύφωνος, Τούμπα, Τ. Κατσιαρή, Πεδουλίδου, Χάσου, Παπά 16

CyView Λατσιά: Χρίστου, Ηλία 10, Ιωάννου 4, Σιγκ, Εκατερινέσκου 6, Βραχίμη 3, Ηλιακή, Ανδρέου, Λαβρεντίεβα, Ντιμιτρίεβιτς 9, Σολωμού, Αγαθαγγέλου 2, Παναγιωτάκη