Επιβεβαίωσαν τα φαβορί

Τα δυο φαβορί, Ε.Ν. Αθηένου και CyView Λατσιά, επικράτησαν στους δύο αγώνες της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών στο Χάντμπολ.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Ε.Ν. Αθηένου κέρδισε με 37-26 (ημίχρονο 18-11) τον Πανελλήνιο Λευκωσίας και ολοκλήρωσε το πρώτο μισό της σεζόν χωρίς απώλειες. Απομένει άλλη μία αγωνιστική για το τέλος και του δεύτερου γύρου (σ.σ. από τους τέσσερις συνολικά) με την ομάδα της Αθηένου να έχει ρεπό.

Στους 16 βαθμούς έφθασε η Ε.Ν. Αθηένου, με τον Πανελλήνιο να παραμένει στους έξι. Με 23 τέρματα η Μάγδα Παπά ήταν η πρώτη σκόρερ του παιχνιδιού, ενώ για τους φιλοξενουμένους εννέα γκολ πέτυχε η Αλεξάνδρα Κωνσταντινίδου.

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, την πρωτοπόρο ακολουθούν τα CyView Λατσιά με δέκα βαθμούς μετά την πέμπτη τους νίκη κερδίζοντας εκτός έδρας τον ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς με 25-15 (17-7). Για την ομάδα των Λατσιών έξι γκολ πέτυχε η Μαλβίνα Ηλία, ενώ ακολούθησε με τέσσερα η Μαρία Λαβρεντίεβα. Πρώτη σκόρερ του παιχνιδιού ήταν η Πολυξένη Τούμπα με 11 γκολ.

Αποτελέσματα – 9η Αγωνιστική

Ε.Ν. Αθηένου- Πανελλήνιος Λευκωσίας 37-26

ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς- CyView Λατσιά 15-25

Ρεπό: ΑΟ Αραδίππου

Πρόγραμμα – 10η Αγωνιστική

Πανελλήνιος Λευκωσίας-ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς

CyView Λατσιά-ΑΟ Αραδίππου

Ρεπό: Ε.Ν. Αθηένου

Βαθμολογία (Σε 7 αγώνες)

Ε.Ν. Αθηένου                16 *

CyView Λατσιά              10

Πανελλήνιος                  6

ΑΟ Αραδίππου             4

ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς     0

*Σε 8 αγώνες