Συνεχίζονται οι διακρίσεις για τις ακαδημίες του Παρνασσού Στροβόλου

Το πρωτάθλημα σε άλλη μία ηλικιακή κατηγορία, για τη σεζόν 2021-22, στο Χάντμπολ κατέληξε στον Παρνασσό, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που έκτισε τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Στροβόλου στις αναπτυξιακές κατηγορίες.

Ο Παρνασσός κέρδισε σε αγώνα μπαράζ, ο οποίος έγινε στην κλειστή αίθουσα «Κυριάκος Πίσσης», τον Προοδευτικό Πάφου με 28-21 και σήκωσε την κούπα στην κατηγορία U-17.

Έτσι, η χρονιά έκλεισε ιδανικά για τα αναπτυξιακά τμήματα του Παρνασσού, αφού είχαν προηγηθεί οι κατακτήσεις των τίτλων και στις υπόλοιπες μικρές κατηγορίες, U19 και U15.

«Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στον Παρνασσό. Δουλεύουμε πολύ σωστά. Φαίνεται η καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία έξι χρόνια στην ομάδα» δηλώνει ο τεχνικός διευθυντής του Παρνασσού, Πάμπος Πέτρου.

Επιδίωξη στο συγκρότημα του Στροβόλου είναι τα επόμενα χρόνια να δουν παίκτες από τις ακαδημίες να γίνονται μέλη της πρώτης ομάδας. «Ξεκάθαρος στόχος είναι στο μέλλον αυτοί οι παίκτες να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα. Περιμένουμε σιγά-σιγά ότι η ομάδα θα αποτελείται από αυτά τα παιδιά» ανάφερε ο κ. Πέτρου.

Εξάλλου, δύο από τους παίκτες της U17 συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Παρνασσού.

**Σημειώνεται ότι η σεζόν 2021-22 ολοκληρώθηκε αργοπορημένα λόγω των αναβολών που υπήρχαν την περσινή σεζόν λόγω του κορωνοϊού και τώρα κατέστη εφικτό να κλείσει ο κύκλος των πρωταθλημάτων.