ΑΠΟΕΛ και Ladiez το διεθνές τουρνουά EBT Beach Handball της ΚΟΧ

Ο ΑΠΟΕΛ στους Άνδρες και οι Ladiez Beach Handball στις Γυναίκες κατέκτησαν το διεθνές τουρνουά Μπιτς Χάντμπολ με την ονομασία «EBT Larnaca – Finikoudes» που οργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Χάντμπολ στη Λάρνακα, το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιουλίου. Το τουρνουά ήταν μέρος του European Beach Handball Tour 2022.

Οι γαλαζοκίτρινοι επικράτησαν στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου με 2-1 στα shoot–out σε μια επανάληψη του περσινού τελικού ο οποίος είχε κριθεί με τον ίδιο τρόπο και πάλι υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Γενικώς η κατηγορία των Ανδρών ήταν συναρπαστική με τους τελικούς να κρίνονται επίσης στα shoot–out με τον ΑΠΟΕΛ και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να κερδίζουν Pissis Ltd και ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς, αντίστοιχα.

Στη Γυναικεία κατηγορία οι Ladiez Beach Handball Team επικράτησαν στον τελικό της Cablenet Ομόνοιας με 2-0 και κατέκτησαν το τουρνουά χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ. Στα ημιτελικά οι Ladiez κέρδισαν το ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς και η Cablenet Ομόνοια τις Αραδίππου Thunders.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΑΠΟΕΛ και Ladiez είχαν κερδίσει τον προηγούμενο μήνα τουρνουά EBT στο Nesebar της Βουλγαρίας ενώ πριν μια βδομάδα η Cablenet Ομόνοια είχε κερδίσει τουρνουά EBT στο Oderzo της Ιταλίας με την ονομασία Opitergium Beach Open 2022.