Τέταρτος και τελευταίος γύρος στο Πρωτάθλημα Γυναικών

Την Κυριακή (20/3) διεξάγονται οι τρεις αγώνες της 16ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γυναικών στο Χάντμπολ, η οποία είναι και η πρώτη του τέταρτου και τελευταίο γύρου του πρωταθλήματος, το οποίο δεν περιλαμβάνει play – off.

Μετά τη συμπλήρωση των πρώτων 15 αγωνιστικών η ΕΝ Αθηένου μετράει ισάριθμες νίκες και είναι στο +6 από την νταμπλούχο ομάδα του ΑΣ Λατσιά. Η ομάδα της Αθηένου χρειάζεται δύο νίκες για να επιστρέψει στον θρόνο της κυπριακής χειροσφαίρισης μετά το 2018, πανηγυρίζοντας το τέταρτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Μεσοβδόμαδα η Αθηένου κέρδισε 30-23 τον Προοδευτικό εκτός έδρας, σε εξ αναβολής αγώνα.

Όσον αφορά στους αγώνες της Κυριακής (20/3) στις 15:45 ο Πανελλήνιος φιλοξενεί στον Άγιο Δομέτιο την ΕΝ Αθηένου, ο Προοδευτικός στις 17:00 θα υποδεχτεί την ουραγό ομάδα του ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς ενώ στις 18:00 ο ΑΟ Αραδίππου φιλοξενεί το ΑΣ Λατσιά.

Οι ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 3-6 έχουν αγώνες λιγότερους αφού εκκρεμούν οι αναμετρήσεις Πανελλήνιος – ΑΟ Αραδίππου (9η Αγων), ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς – Προοδευτικός Πάφου (11 Αγων.) και Πανελλήνιος – Προοδευτικός (13η Αγων.).