Παρνασσός, ΑΠΟΕΛ και ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς στους «8» του Κυπέλλου Ανδρών

Άλλα τρία εισιτήρια για τους «8» του Κυπέλλου Ανδρών στο Χάντμπολ σφραγίστηκαν το Σάββατο (12/3) από Παρνασσό, ΑΠΟΕΛ και ΑΟ ΚΝ. Αγ. Τριμιθιάς.

Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στο Παλιομέτοχο όπου ο Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου προηγήθηκε 16-14 στο ημίχρονο όμως ο ΑΟ ΚΝ. Αγ. Τριμιθιάς γύρισε το ματς στο β’ μέρος και πήρε τη νίκη – πρόκριση με 32-27, έχοντας πρώτο σκόρερ τον Ιωαννίδη με 7 γκολ. Στα προημιτελικά η ομάδα των Αγ. Τριμιθιάς θα αγωνιστεί με τον Πανελλήνιο, έτσι μια ομάδα της Β’ Κατηγορίας θα βρεθεί στο Final-4.

Στον Άγιο Δομέτιο ο ΑΠΟΕΛ ήταν εμφανώς ανώτερος των Ατρόμητων Αγ. Τριμιθιάς κερδίζοντας 33-16 (18-8 ημίχρονο). Πρώτος σκόρερ ο Κυριάκος Γεωργίου με 9 γκολ.

Όπως αναμενόταν ο Παρνασσός επιβλήθηκε πανεύκολα 43-21 του ΑΟ Αραδίππου και στους «8» θα αναμετρηθεί με την Sabbianco Ανόρθωση. Το σκορ ημιχρόνου ήταν 26-12. Πρώτος σκόρερ του Παρνασσού ο Haiduc με 8 γκολ.

Την Κυριακή (13/3) θα διεξαχθούν και οι δύο τελευταίες αναμετρήσεις των «16»: ΕΝ Αγ. Βαρβάρας – Απόλλων Αγ. Παύλου (15:00) στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» και ΘΟΪ Αυγόρου – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο (17:00) στο Αυγόρου.

Η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα προημιτελικά είναι η Sabbianco Ανόρθωση η οποία το βράδυ της Πέμπτης (10/3) επικράτησε 52-17 της Ομόνοιας Αγ. Βαρβάρας.

Χωρίς αγώνα έχουν προκριθεί Πανελλήνιος και o Προοδευτικός, μετά την αποχώρηση του ΑΟ Ανθούπολης από τη διοργάνωση.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

1) ΑΠΟΕΛ v ΘΟΪ Αυγόρου – Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο
2) Παρνασσός v Sabbianco Ανόρθωση
3) ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς v Πανελλήνιος
4) Προοδευτικός v ΕΝ Αγ. Βαρβάρας – Απόλλων Αγ.  Παύλου

Στα προημιτελικά οι αγώνες είναι διπλοί και θα διεξαχθούν τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα του Μαρτίου.