Πέφτει η αυλαία της 10ης Αγωνιστικής στη Β’ Κατηγορία

Το Σάββατο (12/2 – 18:00) ολοκληρώνεται η 10η Αγωνιστική στη Β’ Κατηγορία με τον αγώνα ΑΟ Αραδίππου – Πανελλήνιος στο Λύκειο Αραδίππου. Στους άλλους αγώνες, μεσοβδόμαδα, Απόλλων – ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς 24-33 και ΑΟ Ανθούπολης – Ομόνοια Αγ. Βαρβάρας 24-20. Ο αγώνας Ατρόμητοι Αγ. Τριμιθιάς – Μαυρομμάτης αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού. Εξαιτίας της αποχώρησης του Ελληνισμού Ακακίου το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έχει ρεπό.

Τρίτη σερί νίκη ο ΑΟ Ανθούπολης
Την τρίτη συνεχή νίκη στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας σημείωσε την Τετάρτη (09/2) ο ΑΟ Ανθούπολης, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης Αγωνιστικής. Η ομάδα της Ανθούπολης επικράτησε εντός έδρας της Ομόνοιας Αγίας Βαρβάρας με 24-20 (ημίχρονο 12-10).
Στις αμέσως προηγούμενες αγωνιστικές ο ιστορικός ΑΟ Ανθούπολης είχε κερδίσει τον Πανελλήνιο και τους Ατρόμητους ΚΝ Αγίων Τριμιθιάς, ενώ είχε φέρει ισοπαλία 22-22 εντός έδρας με τον ΑΟ Αραδίππου, στον πρώτο αγώνα για το 2022, κατά το οποίο η ομάδα είναι αήττητη.
Με 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε 9 αγώνες η ομάδα της Ανθούπολης μετράει 9 βαθμούς, σε ένα πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών, όπου μια ομάδα κάθε αγωνιστική έχει ρεπό μετά την αποχώρηση του Ελληνισμού Ακακίου.