Ντέρμπι ΑΣ Λατσιά – ΕΝ Αθηένου στο Γυναικείο

Στο ντέρμπι ΑΣ Λατσιά – ΕΝ Αθηένου είναι στραμμένα τα βλέμματα αυτή τη βδομάδα στο Πρωτάθλημα Γυναικών του Χάντμπολ που συνεχίζεται την Κυριακή (06/2) με τους αγώνες της 10ης Αγωνιστικής η οποία είναι και η τελευταία του Β’ Γύρου.

Το ντέρμπι θα διεξαχθεί στο κλειστό «Κυριάκος Πίσσης» στις 18:00. Η ομάδα της Αθηένου έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα ενώ επικράτησε του ΑΣ Λατσιά και στον αγώνα του Super Cup. Η ομάδα των Λατσιών έχει μια ήττα από την Αθηένου. Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει τέσσερις γύρους μόνο οπότε σε περίπτωση νέες επιτυχίας η ΕΝ Αθηένου αποκτά σαφές προβάδισμα για τον τίτλο.

Στη σκιά του ντέρμπι θα γίνουν οι αγώνες ΑΟ ΚΝ Αγ. Τριμιθιάς – Πανελλήνιος στις 15:00 στον Άγιο Δομέτιο και ΑΟ Αραδίππου – Προοδευτικός στις 18:00 στην Αραδίππου.

Μεσοβδόμαδα η ΕΝ Αθηένου κέρδισε 36-23 τον Πανελλήνιο σε εξ αναβολής αγώνα της 6ης Αγωνιστικής. Εκκρεμούν ακόμα οι αναμετρήσεις ΑΣ Λατσιά – Πανελλήνιος (7η Αγων.), Προοδευτικός – Πανελλήνιος (8η Αγων), ΑΟ Αραδίππου – ΕΝ Αθηένου (8η Αγων) και Πανελλήνιος – ΑΟ Αραδίππου (9η Αγων).