Πρεμιέρα στη Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών

Με τους αγώνες Παρνασσός – ΑΠΟΕΛ (18:00) και Sabbianco Ανόρθωση – ΕΝ Αγίας Βαρβάρας (20:00) αρχίζει την Κυριακή (30/1) η Β’ Φάση του Πρωταθλήματος Ανδρών στην οποία οι ομάδες μεταφέρουν βαθμούς και νίκες από την Α’ Φάση, η οποία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (27/1) με τον αγώνα Παρνασσός – ΑΠΟΕΛ (26-23). H δράση αρχίζει ξανά μετά από έναν μήνα διακοπής λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ (Μετά την Α’ Φάση)

1. Sabbianco Ανόρθωση      20β
2. Παρνασσός                       16
3. ΑΠΟΕΛ                               10
4. ΕΝ Αγίας Βαρβάρας           9

Οι τέσσερις ομάδες θα αναμετρηθούν δύο φορές μεταξύ τους σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγωνιστικών. Ακολούθως ο πρώτος θα παίξει με τον τέταρτο και ο δεύτερος με τον τρίτο και οι ομάδες που θα φτάσουν πρώτες στις τέσσερις νίκες θα προκριθούν στους τελικούς όπου η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες παίρνει το πρωτάθλημα. Οι νίκες από την Α’ & Β’ Φάση μεταφέρονται.

Η Sabbianco Ανόρθωση προηγείται όλων των αντιπάλων της με 2-0 ενώ ο Παρνασσός προηγείται ΑΠΟΕΛ και ΕΝΑΒ με το ίδιο σκορ. ΑΠΟΕΛ – ΕΝΑΒ είναι στο 1-1.

Για την αποφυγή της έκτης θέσης θα αγωνιστούν Προοδευτικός – ΘΟΪ Αυγόρου. Η ομάδα της Πάφου προηγείται με 2-0. Την πέμπτη θέση θα καταλάβει η ομάδα που θα φτάσει στις πέντε νίκες. Διαβάθμιση δεν υπάρχει λόγω της αποχώρησης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου πριν την έναρξη της σεζόν.