Νέες νίκες για Μαυρομμάτη και ΕΝ Αγ. Βαρβάρας

Στους 11 βαθμούς με πέντε νίκες και μια ισοπαλία (στον μεταξύ τους αγώνα) έφτασαν Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου και ΕΝ Αγίας Βαρβάρας, μετά την έκτη στροφή του Πρωταθλήματος Ανδρών Β’ Κατηγορίας. Στην τρίτη θέση ισοβαθμούν Απόλλων Αγίου Παύλου και ΘΟΪ Αυγόρου έχοντας από οκτώ βαθμούς, όμως η ομάδα του Αγίου Παύλου έχει αγώνα λιγότερο. Σημειώνεται ότι φέτος ανεβαίνουν δύο ομάδες.

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στην Αραδίππου, στο γειτονικό ντέρμπι ΑΟ Αραδίππου – ΕΝ Αγίας Βαρβάρας. Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας κέρδισε 26-24, έχοντας προηγηθεί 15-11 στο ημίχρονο. Για τους νικητές από 7 γκολ έβαλαν οι Κρούπερ και Σταύρου. Για τους γηπεδούχους από 6 είχαν οι Χαραλάμπους και Στυλιανού.

Ο Μαυρομμάτης κέρδισε 29-17 τον Πανελλήνιο στον Άγιο Δομέτιο (τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Πανελλήνιος). Οκτώ γκολ έβαλε ο Γρηγορίου. Ο Πανελλήνιος έμεινε στη μια νίκη.

Την Τετάρτη (10/3) στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής ο ΑΟ Ανθούπολης σημείωσε την παρθενική του νίκη για φέτος, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Ελληνισμό Ακακίου με 24-18. Σε συγκλονιστικό αγώνα που έγινε την ίδια ημέρα στον Άγιο Δομέτιο, ο Απόλλων Αγίου Παύλου κέρδισε 26-25 το ΘΟΪ Αυγόρου με το οποίο ισοβαθμεί στην τρίτη θέση με 8 βαθμούς, έχοντας όμως αγώνα λιγότερο μιας και εκκρεμεί η αναμέτρηση ΑΟ Αραδίππου – Απόλλων Αγίου Παύλου για τη 2η Αγωνιστική.