Επέστρεψε το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας

Με τη διεξαγωγή δύο αγώνων της 5ης Αγωνιστικής αλλά και ενός εξ αναβολής αγώνα, επέστρεψε στην δράση το Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Ανδρών. Την Τετάρτη (03/3) η ΕΝ Αγίας Βαρβάρας κέρδισε εντός έδρας τον Απόλλων Αγίου Παύλου με 23-15 και συνεχίζει την αλάνθαστη πορεία της, με τέσσερις νίκες μια ισοπαλία (επίδοση που έχει και ο Μαυρομμάτης Αγίου Παύλου).

Για τον Απόλλων Αγίου Παύλου ήταν η πρώτη ήττα στο Πρωτάθλημα μετά από τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες – εκκρεμεί η εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον ΑΟ Αραδίππου για τη 2η Αγωνιστική, που θα διεξαχθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο ΑΟ Αραδίππου πανηγύρισε δύο νίκες σε τέσσερις ημέρες. Το Σάββατο (27/2) για την 1η αγωνιστική επιβλήθηκε 24-16 εντός έδρας του Πανελλήνιου, ενώ την Τετάρτη (03/3) κέρδισε εκτός έδρας με 28-25 τον ΑΟ Ανθούπολης.

Πέρα από τον αγώνα ΑΟ Αραδίππου – Απόλλων Αγίου Παύλου εκκρεμεί και η συνάντηση ΘΟΪ Αυγόρου – Πανελλήνιος, για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα έως και την 5η Αγωνιστική. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (07/3).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 5 Αγώνες)
1. ΕΝ Αγίας Βαρβάρας               9
2. Μαυρομμάτης Αγ. Παύλου     9
3. Απόλλων Αγ. Παύλου             6 *
4. ΘΟΪ Αυγόρου                         6 *
5. ΑΟ Αραδίππου                       6 *
6. Πανελλήνιος                           2
7. ΑΟ Ανθούπολης                     0
8. Ελληνισμός Ακακίου             0

* Σε 4 αγώνες.

Στην Α’ Κατηγορία θα ανέβουν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.