Μεγάλο ντέρμπι στο φινάλε του Α’ Γύρου

Τη μεγάλη αναμέτρηση ΕΝ Αθηένου – CyView Λατσιά το Σάββατο (19/12 – 18:30) περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, η οποία είναι και η τελευταία του Α’ Γύρου. Οι δύο ομάδες έχουν το απόλυτο έως τώρα, σε τρεις αγώνες η ομάδα των Λατσιών και σε δύο η ομάδα της Αθηένου, η οποία «χρωστάει» αγώνα με τον Προοδευτικό.

Οι δύο ομάδες κυριαρχούν στο γυναικείο χάντμπολ τα τελευταία χρόνια. Τα CyView Λατσιά είχαν προβάδισμα στο περσινό Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών που διακόπηκε, όμως η ΕΝ Αθηένου κατέκτησε το Κύπελλο ΟΠΑΠ Γυναικών το Μάρτιο. Πρόσφατα η ΕΝ Αθηένου κατέκτησε το τουρνουά της ΚΟΧ κερδίζοντας τα CyView Λατσιά στον τελικό, με γκολ στην εκπνοή.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση με τεράστιο ενδιαφέρον.

Στον άλλο αγώνα της αγωνιστικής την Κυριακή (20/12 – 18:00) θα παίξουν ΑΟ Αραδίππου – Πανελλήνιος. Η ομάδα της Αραδίππου ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο Πανελλήνιος προέρχεται από την πρώτη του επιτυχία (κόντρα στον Προοδευτικό).

– Ρεπό έχει ο Προοδευτικός Πάφου.

* Εκκρεμούν οι αγώνες Προοδευτικός – ΑΟ Αραδίππου και ΕΝ Αθηένου – Προοδευτικός, που είχαν αναβληθεί λόγω των περιορισμών που ίσχυαν το Νοέμβριο στις μετακινήσεις από και προς την Πάφο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 3 Αγώνες)
1. CyView Λατσιά                   95 – 63            6
2. ΕΝ Αθηένου                        62 – 45            4 *
3. Πανελλήνιος                       83 – 74            2
4. ΑΟ Αραδίππου                   41– 61             0 *
5. Προοδευτικός Πάφου         37– 75             0 *

* Σε 2 αγώνες